promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lecserélték a Gyűrűk Ura-sorozat egyik legfontosabb színészét
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Máris leváltották A Hatalom Gyűrűi színészét.

Kap bőven hideget és meleget is, de A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi akkor is az idei év egyik legnagyobb dobása volt. Az Amazon hamar be is rendelte a 2. évadát, amit már javában forgatnak is az Egyesült Királyságban.

Sajnos viszont úgy tűnik, nem minden színész fog visszatérni a következő epizódokban, ugyanis a Deadline írta meg, hogy lecserélték az orkok/urukok vezérét (és jelen pillanatban Mordor urát), Adart játszó Joseph Mawle-t. Egy ideig nem lehetett tudni, hogy a színész időbeosztása vagy kreatív konfliktusok miatt döntöttek így, de Mawle nemrég egyértelműsítette a dolgot:

„Imádtam felfedezni Középföldét és elmélyülni Tolkien mitológiájában. Megtiszteltetés számomra, hogy ennyien szerették a karakterem. Nagyon fontos volt számára, hogy megossza veletek a történetét. Ugyanakkor színészként továbbra is az a vágyam, mintegy a munkaköri kötelességem, hogy új karaktereket és világokat fedezzek fel. Úgyhogy minden jót kívánok a második évad színészeinek és stábjának, a partvonalról továbbra is szurkolok nektek!”

Joseph Mawle-t Sam Hazeldine fogja váltani, aki a Birmingham bandájából, a Vajákból, a Sandman - Az álmok fejedelméből és az Utolsó befutók című sorozatból is ismerős lehet. Bár eleinte biztos furcsa lesz egy új színészt látni Adar szerepében, de a Sárkányok házánál már úgyis hozzászoktunk ehhez.

(Fotó: TV Insider)

Kiderült, hogy jó néhány új szereplővel is bővült A Hatalom Gyűrűi gárdája: azt egyelőre nem tudni, milyen karaktereket fognak alakítani, de az már biztos, hogy a produkcióhoz csatlakozott Gabriel Akuwudike (Trónok harca), Yasen 'Zates' Atour (Vaják), Ben Daniels (Zsivány Egyes), Amelia Kenworthy (ő még újonc), Nia Towle (Rocketman) és Nicholas Woodeson (Skyfall) is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás