promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: ez a 22 éves álomnő a Gyűrűk Ura-sorozat kócoshajú gyaplábúja
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Markella Kavenagh teljesen felismerhetetlen a való életben.

A Gyűrűk Ura előzménysorozata, A Hatalom Gyűrűi rengeteg érdekes karaktert mutatott be az első öt epizódjában. Kevesen tudják, de a númenori Elendil lánygyermekét játszó Ema Horvath egy magyar származású színésznő. Az ő karakterét teljes mértékben a sorozat kedvéért találták ki, hogy Galadriel mellett legyen egy másik, erős nő legyen is a történetben.

Hozzá kell tenni, hogy Ema Horvath karaktere egyelőre nem emelkedik ki a szereplőgárdából, viszont a Borláb Norit alakító Markella Kavenagh annál inkább. A bátorszívű, kalandvágyó gyaplábút alakító színésznő még csak 22 éves, de máris egy Gyűrűk Ura-világában játszódó sorozattal vált világhírűvé.

Kétségtelen, hogy a gyaplábúakhoz kötődik a széria egyik legizgalmasabb történetszála, hiszen az ő közelükben zuhant le az a titokzatos idegen, aki mágikus erővel bír. A legtöbben úgy gondolják, hogy ez a személy Gandalf vagy Saruman lehet, azonban akik ismerik Tolkien világát, tudják, hogy ez egyáltalán nem lehetséges. Szürke Gandalf a Harmadkor 1000. évében érkezett Középföldére több másik maiával együtt, akiket a vaiák választottak ki, hogy segítsenek a szabad népeknek megdönteni Sauron hatalmát. Ezek között a maiák között volt Curumo (Saruman) és Alatar is, és mivel A Hatalom Gyűrűi a Másodkorban játszódik, egyelőre rejtély marad, hogy ki is akkor az az égből zuhant férfi, de egy biztos: nem az ellenséghez kötődik, hiszen Nori rögtön meglátta a szemében a jóságot, és azóta is eltökélten próbál neki segíteni.

Bizony ha a kedves kis gyaplábút alakító Markella Kavenagh elsétálna mellettünk az utcán, fel sem fognánk, hogy ki is ő valójában, ugyanis szó szerint a felismerhetetlenségig el van maszkírozva a sorozatban. Hosszú, fekete hajfürtjei helyett kócos, rövid hajviselete van, és nem visel sminket sem.

(Fotó: Profimedia)

(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás