promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bekokózott egy 230 kilós medve, majd őrült mészárlásba kezdett – Megtörtént eseményt dolgoz fel az év legbetegebb filmelőzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már magyarul is nézhető a Kokainmedve című elvetemült film előzetese, ami egy igazán furcsa élményt ígér.

Sokan mondják, hogy Hollywood folyton ismétli önmagát, szinte csak folytatások és képregényadaptációk jönnek a mozikba, teljesen elveszett az egyediség varázsa. Nos, néha azért felcsillan a remény, hogy vannak azért még bevállalós arcok is a filmgyártás fellegvárában – különben nem készülhetett volna el az az alkotás sem, amiben a megvadult Micimackó brutális mészárlásba kezd:

Úgy tűnik, hogy a medvék menthetik meg az ellustult Hollywoodot, ugyanis ismét egy különleges film érkezik, ami egy nem túl kedves mackóról szól. A hihetetlen igaz történeten alapuló Kokainmedve című alkotás címében minden benne van, de azért egy kicsit kifejtjük:

1985-ben az erdőben lezuhan egy drogfutár repülője, ami azt eredményezi, hogy egy 230 kilós medve véletlenül kegyetlenül bekokózik, ennek pedig pokoli következményei lesznek.

A Tökéletes hang 2. és a legutóbbi Charlie angyalai rendezője, Elizabeth Banks volt az, aki elhatározta, hogy filmre viszi ezt a végtelenül beteg sztorit, amiben a bedrogozott maci mellett zsaruk, bűnözők, turisták és tinik lesznek a középpontban, de persze minden bizonnyal sokan meghalnak közülük, hiszen elég nehéz szót érteni egy medvével – főleg, ha be van kokózva.

A 2023. február 23-án érkező Kokainmedvében olyan színészeket láthatunk majd, mint például Keri Russell, Alden Ehrenreich, Kristofer Hivju, Matthew Rhys, O'Shea Jackson Jr. és a nemrég elhunyt legenda, Ray Liotta.

Ha valakinek a fent kiemelt, egymondatos premissza nem hozta meg a kedvét a filmhez, akkor ez a magyar nyelvű előzetes biztos, hogy meggyőző lesz, ugyanis nemcsak egy őrült, izgalmas, akciódús alkotást ígér a trailer, hanem egy felejthetetlen és különleges élményt is, amihez hasonlót talán még sose láthattunk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás