promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Micimackó megvadult, és véres mészárlásba kezdett Malackával ebben a rendkívül beteg horrorfilmben – előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyerekkorunk egyik kedvenc mesehőse, Micimackó kegyetlen gyilkossá válik egy kisköltségvetésű horrorfilmben.

Most, hogy az eredeti Micimackó jogai közkinccsé váltak, semmi sem állhatott annak az útjába, hogy valaki egy teljesen beteg újragondolással sokkolja a világot. Egy Rhys Frake-Waterfield nevezetű, nem éppen az igényes alkotásairól ismert rendező vállalta, hogy kedvenc mézkedvelő medvénkből könyörtelen mészárost csinál egy zs-kategóriás horrorfilm kedvéért, és már ez is elég volt ahhoz, hogy az internet népe lázban égve várja a bemutatót.

A Micimackó: Vér és méz (Winnie-The-Pooh: Blood & Honey) című filmben Róbert Gida magára hagyja a kedvenceit a Százholdas Pagonyban, majd felnőttként visszatér, de addigra már minden megváltozott: Micimackó és Malacka teljesen megvadultak és agresszív gyilkológépek lettek, ráadásul állítólag még Fülest is megették – vagyis igazi rémálommá vált az egykori paradicsom.

Az ismert színészeket nélkülöző, rendkívül kevés pénzből készült Micimackós horrorfilm annyira rettenetesnek tűnik az előzetes alapján, hogy az már egyenesen zseniális, így tökéletes választás lesz azoknak, akik szeretik pocsék filmekkel kínozni magukat, vagy képesek meglátni a komédiát az igénytelenségben – egy haverokkal együtt töltött, alkoholmámoros estét biztos, hogy fel fog dobni a Micimackó: Vér és méz.

Aki kíváncsi a már most modern klasszikusnak csúfolt alkotás rövid, de annál felkavaróbb kedvcsinálójára, az lent megtekintheti, de előtte mindenképp szeretnénk figyelmeztetni mindenkit arra, hogy a valamikor még idén érkező Micimackó: Vér és méz minden bizonnyal olyan szinten tönkre fogja tenni a karakterről alkotott képünket, hogy onnan valószínűleg nincs visszaút.

Íme az előzetes:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás