promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felbukkant Harry herceg 13 évvel idősebb szeretője a múltból, vajon az egész csak hiúság kérdése?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Harry herceg memoárja úgy tűnik, hogy minden titokról le fogja rántani a leplet.

Harryről nem először derül ki, hogy idősebb nőkkel járt sőt, Meghan Markle is 3 évvel idősebb a hercegnél. Ez is mondjuk arra mutathat rá, hogy a kis herceg sokkal fejlettebb a vele egykorú férfiaknál szellemileg. Vagy csak anyakomplexusa van, és nem kell mindent túlbonyolítani a királyi családnál.

Bár elvileg Meghannal a legkevesebb a korkülönbség, előtte azért volt olyan Nő is, aki 9 évvel volt idősebb. A napokban azonban kiderült, hogy ezt is lehet überelni, mert nyilvánosságra jutott egy bizonyos Catherine Ommanney vallomása, - amit a Blikk szemlézett le -, miszerint

2006 májusában a londoni Art Barban találkozott Harryvel, és életének egyik legszenvedélyesebb csókját kapta ott a hercegtől.

2006-ban elvileg Károly király legkisebb fia épp Chelsy Davyvel járt, aki az első szerelme volt és ő például 1 évvel fiatalabb volt nála. A most 51 éves Catherine azonban azt is kifejtette, hogy ő nem tud róla, hogy épp Davy lett volna a barátnője sőt, elképzelhető, hogy éppen szünetet tartottak. Majd kiemelte a magyarázatában, miszerint

„Miért most mondom el ezt a kalandot? Mert kétlem, hogy benne leszek Harry könyvében, mivel egy 21 éves herceg nem paktálhat le egy 34 éves, kétgyerekes anyukával, ez nem normális dolog.”

Az állítólagos akkori szerető azt is bevallotta, hogy bár élete legszebb időszaka volt a Harryvel történt viszonya, de ennek ellenére sem akart a 13 évvel fiatalabb férfitól semmi komolyabbat a nagy korkülönbség miatt. Az, hogy most derült ki ez a románc és főleg úgy, hogy a mára már elvált asszony azt hozta fel indokának, hogy úgysem kerül be a Spare című könyvbe, enyhe feltűnési viszketegségre és hiúságra utal.

De vajon meg fog szólalni Harry ezügyben, vagy inkább hagyja elfelejtődni? És hogy néz ki jelenleg Catherine?

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás