promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi szenzációs visszatérése még Gabriela Spanic melleiről is elvonta a figyelmet
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi visszatért, Gabriela Spanic mellei ismét előkerültek, Árpa Attila pedig élő adásban adott rózsát.

Szombat este volt a Dancing with the Stars harmadik évadának döntője, amiben ismét fergeteges produkciókat láthattunk. Pap Dorciék, Somhegyi Krisztiánék, és Csobot Adélék is mindent beleadtak, hogy lenyűgöző teljesítményükkel megnyerjék maguknak a nézők szavazatait.

Az adásban ismét vendégzsűritagként kapott szerepet Gabriela Spanic, aki az előző showban akaratán kívül mellbimbót villantott. A szappanopera királynő keblei ismét premier plánban voltak végig az adásban, de most nem csúszott le a ruhája. Mindazonáltal így is kiemelt figyelmet kaptak a mellei, az egyik produkció után Szente Vajk meg is jegyezte, hogy

„kíváncsi vagyok, Gaby dekoltázsa mit szól ehhez?”

Az este telis-tele volt meglepetésekkel: Árpa Attila megjelent a Dancing with the Stars stúdiójában, és egy rózsát adott Gabriela Spanic-nak. Néhány nappal ezelőtt ugyanis megjelent egy interjú a színésznővel, amiben elmondta, hogy miért tetszik neki annyira a színész-producer, emellett megjegyezte, hogy ha egyszer megkeresnék a magyarországi Nagy Ő miatt, akkor örömmel fogadná a felkérést.

Úgy tűnik, Gaby szavai eljutottak Árpa Attilához, aki Nagy Ő-höz méltó módon köszönte meg neki a bókokat.

A TV2 táncos showműsorának idei évadához kötődik az is, amikor Bárdosi Sándor öklendezve ölelte meg Berki Mazsit, miután kiestek a versenyből, majd őszinte véleményét is elmondta a luxusözvegyről. Ezt a tüskét szerette volna most kihúzni az olimpikon, nyilvánosan kért bocsánatot azért, amit akkor az élő adásban tett. Elismerte, nem volt elegáns, de úgy érzi, már szépen alakul a jó viszony közte és Mazsi között.

„Van még egy restanciám. Berki Mazsival most már tök jól alakul a viszony. Most már tényleg beszéltünk egymással. Nem mondom, hogy megbántam, de nem volt elegáns tőlem. Másképp csinálnám mostanra már”

- fogalmazott Bárdosi Sándor.

Ugyan a Dancing with the Stars döntője elsősorban a finalistákról szól, de Tóth Andi teljesen ellopta a showt a visszatérésével. Az énekesnő egy közös produkcióval készült Andrei Mangrával, akik egészen páratlan tánccal kápráztatták el a jelenlévőket és a tv-nézőket.

Andi elmondása szerint nagyon várta már, hogy visszatérhessen erre a színpadra, majd hozzátette, hogy irigykedett is az idei évad szereplőire, annyira hiányzott neki a mozgás. A Dancing with the Stars 2. évadának győztes párosa, Tóth Andi és Andrei Mangra produkcióját érdemes megnézni.

A táncos showműsor idei évadát végül Csobot Adél és Hegyes Berci nyerték meg. Adél hétről-hétre lenyűgözte a zsűrit, és úgy tűnik, a nézők is őt szerették a legjobban. Való igaz, az énekesnő bája, humora, játékossága, lendülete, és lazasága is mindig meg tudott jelenni a produkciókba, a döntőben látott Charleston pedig kétségkívül a legkiemelkedőbb tánca volt, viszont a legérzelmesebb és legmegindítóbb az utolsó táncuk, a tangó volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás