promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási átváltozás? Így néz ki 21 év elteltével a Múmia visszatér cuki szőke kölyökszínésze, aki Brendan Fraser és Rachel Weisz gyermekét alakította
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kalandfilmek koronázatlan királya az évek alatt egy csöppet sem veszített vonzerejéből.

A múmia című film 1999-ben óriási sikert aratott, az ezredvég kalandos végének kalandos befejezéseként robbantott egyet a kasszáknál. A bálnával most visszatérő Brendan Fraser, azaz a filmbeli Richard O’Connell pedig Hollywoodban az ügyeletes szépfiú lett szempillantásra. A filmből még több film lett, egy egész trilógia, bár a harmadik részt nagyon sokan inkább el is felejtenék. A záró rész alkalmával ugyanis áttették a sztori fókuszát Kínára, a középpontban pedig Fraser mellett a fia volt, aki anyjához hasonlóan régész lett, és a sors kezétől is kísértve rátalált a Sárkánycsászár sírjára. A sztori pedig itt kezdődik.

A harmadik részben Luke Ford játszotta Alex O’Connell-t, az ifjú felfedezőt. Az ő karrierjéről keveset tudhatunk Magyarországon, szinte csak A múmia-filmben láthattuk, később is főleg csak televíziós sorozatokban vállalt szerepeket, főleg szülőhazájában, Ausztráliában láthatják őt többen a tévében.

Ám a második részben, A múmia visszatér című alkotásban még nem ő játszotta az ifjú O’Connellt, hanem egy másik színész, Freddie Boath, aki nagy rajongója volt már az első múmia filmnek is, így rajongóként játszhatta el élete szerepét. Pedig korábban arról is szó volt, hogy a Harry Potter-ben is szerepelhetett volna, ám ő inkább Alex szerepét választotta a kalandfilmben.

A most 31 éves színész csupán néhány sorozatban tűnt fel még a 2000-es évek elején. Később pedig reklámügynökségeknél dolgozott. Freddie Boathról nagyon kevés kép van az interneten, de többek között A múmia-univerzum rajongói oldalán IDE kattintva láthattok róla fotót.

És hogy mi lett a többi szereplővel?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás