promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes változás? Így néz ki 55 évesen a szőke csúcsbombázó a Jim szerint a világ című sorozatból, a gyönyörű Cherylt magyarok százezrei imádják a mai napig
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Courtney Thorne-Smith gyönyörűsége ma is szemkápráztató.

A Jim szerint a világ az egyik legkedveltebb sorozat Magyarországon a mai napig, annyiszor láthattuk az epizódjait elsősorban a Comedy Central-on, hogy olybá tűnik, igazából egy végtelenített széria. Pedig nem, hiszen 8 évad készült el belőle, és a tengerentúlon már nem volt olyan népszerű, mint Magyarországon. Eredetileg amúgy 2001 és 2009 között futott az Amerikai Egyesült Államokban a képernyőkön. A magyar változatot viszont a mennyekbe emeli az elképesztően jó szinkron. Andy bácsi, azaz Larry Joe Campbell és Jim, azaz James Belushi kalandjait követhetjük nyomon, miközben az is kiderül, hogy igazából ki hordja otthon a nadrágot. A sorozat minden része üdítő kikapcsolódás, még ezredszerre is.

A széria amúgy már nagyon régen véget ért, így a szereplők sokat változtak az utolsó epizód óta.

Jim feleségét, Cherylt a szikrázóan gyönyörű szépségű Courtney Thorne-Smith alakította, aki bizony nagyon jól kiegészítette Jim-et, kettőjük párosa pedig rendkívül jó elegyet adott. A színésznőt Magyarországon még ismerhetitek például a nagysikerű Melrose Place című szériából is, amelynek állandó szereplője volt még a kilencvenes években, illetve a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban is rendszeresen visszatért több évtizeden át.

Nemrégiben a YouTube-on is feltűnt egy interjúban, ahol hosszú idő után újra kamerák elé állt:

Kép: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás