promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz csajoknak: felismered a kedvenc romantikus-vígjátékaidat egyetlen képről? 10/10 a cél!
Borítókép:  Bajos csajok / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Milliószor láttad már az összes romantikus-vígjátékot? Teszteld tudásodat ezzel az izgalmas, képes filmkvízzel!

Néha nincs is annál jobb, mint mikor bekuckózunk egy jó, vastag pokróccal, bekészítünk magunk mellé a kedvenc rágcsáinkból, majd elindítjuk a kedvenc kis romantikus-vígjátékunkat, amit már rengetegszer láttunk, de akkor is mindig jó újranézni, hiszen kellemes emlékeket hoznak ki belőlünk. Rengeteg olyan humoros, romantikus alkotás született az utóbbi években, évtizedekben, amik különleges helyen vannak az emberek szívében.

A Micsoda nő!, Bajos csajok vagy például a Bridget Jones naplója mind olyan filmek, amiket mindig újra és újra elő fognak venni a nézők, hiszen páratlan a bennük látható humor és romantika, ráadásul nagyon sokan tudnak azonosulni a bennük látható hősökkel – nem csoda, hiszen minden ilyen alkotásnak az a célja, hogy mi jobban érezzük magunkat tőlük, akármi is zajlik éppen az életünkben.

Lehet, hogy sokan megszólják a romantikus-vígjátékokat, de az tény, hogy rengeteg embernek okoznak örömöt, egy kiadós sírós-nevetős este pedig időnként mindenkire ráfér.

Már csak az a kérdés, hogy mennyire ismered a kedvenc romantikus-vígjátékaidat?

Ha érdekel a válasz, akkor mindenképp töltsd ki az alábbi képkvízünket, amiben fel kell ismerned mindössze egyetlen képkocka alapján, hogy melyik romantikus-vígjátékról van szó – sok sikert, reméljük, hogy összejön a 10/10:

Ha tetszett ez a kvíz, akkor minden bizonnyal ezek is be fognak jönni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás