promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elásta magát Árpa Attilánál? A Nagy Ő nagyon kiakadt Mettára, meg is mondta neki a magáét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Árpa Attilát nagyon felidegesítették Metta szavai.

A Nagy Ő-ben pár nappal ezelőtt Lékai-Kiss Ramóna megkérte a lányokat, hogy tegye fel a kezét, aki el tudná képzelni, hogy Árpa Attilával közösen gyermeket vállalna a jövőben. Mindenki lelkesen és boldogan jelentkezett, kivétel Metta, akinek a magyarázatára a többiek csak húzták a szájukat.

„Nem tetszik egy terhes has. Nem szeretném magamon látni”

Először ez, aztán a Casablanca-film volt az, ami nem éppen lett egy romantikus és tökéletes randi alapja: a kommentelők mindkét esetben hajlamosak voltak szétszedni a lányokat és a műsort is.

Viszont Mettának a legutóbbi adásban a szemébe lett mondva a Nagy Ő által, hogy azért ez a kijelentése eléggé erősre sikeredett és nem igazán szimpatizál ezzel a felfogással. Talán az is közrejátszhat, hogy a lány már 31 éves, a magyar producernek pedig van már egy lánya, akiért látszólag mindent is megtenne.

„Hogyha egy nő nekem azt mondja, hogy ő egyáltalán nem szeretne, akkor igazából szinte már elásta magát nálam, mert én azt gondolom, hogy egy gyermek adja meg az ember életének az értelmét”

- hagyta el a színész-producer száját az őszinte vélemény, és kicsit sem lepődtünk meg, hogy nem igazán fogta vissza magát. A 31 éves versenyző erre próbált azzal érvelni, hogy persze, hogy Attila így gondolkodik, hiszen neki van egy lánya, mire az érvelés sem maradt el:

„Van, pontosan ezért tudom, és ezért igazolódott be ez a gondolatom”.

Erre Metta kisebb őszintességel próbálta menteni a kialakult kínos helyzetet.

„Nem tartom kizártnak, hogy egyszer eljön vagy az a kapcsolat, vagy az a pont az életemben, amikor másként fogom ezt látni, viszont az eddigi 31 évemben úgy gondoltam, hogy nekem nem ez az, ami ki fogja teljesíteni az életem”

Egyébként amikor lemennek az adások a TV-ben, Árpa Attila bejelentkezik a közösségi médiáján élőben, hogy a nézőkkel és a követőivel átbeszéljék az éppen aktuális Nagy Ő részt. Viszont a minap egy TikTok-videóban közölte, hogy mivel nála van a kislánya és vele szeretne minél több időt tölteni, így legközelebb csak november 23-án fog élőzni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás