promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Népharag zúdult Tóth Gabiékra, felháborodtak a Sztárban sztár leszek nézői
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jogos a nézők felháborodása.

A Sztárban sztár leszek 7. élő showjában is nagyon jó produkciókat láthattunk, viszont akadtak gyengébb előadások is. Yulashi Miranda és Jósa Tamás kiváló produkciója után Tóth Gabi mentoráltjam Szirtes Dávid húzta kicsit vissza a hangulatot, jócskán meghaladta a képességeit, hogy leutánozza az Imagine Dragons énekesét. Ugyan Gabi próbált pozitívumokkal bíztatni a versenyzőjét, tisztán látszott rajta, hogy neki sem tetszett a produkció. Dávid kapta a legkevesebb pontszámot a mesterektől.

Ezt követően Kökény Dani lépett színpadra, aki eredetileg Lady Gagát kapta, de a végeredményt látva még nyomokban sem lehetett felfedezni benne az Oscar-, kétszeres Golden Globe- és tizenháromszoros Grammy-díjas olasz származású amerikai énekesnőt. Kökény Dani sokkal inkább hasonlított egy orrhangon énekelni próbáló, szőke parókában rángatózva vonagló transzvesztitára, a produkciója egyáltalán nem volt kiemelkedő, még jónak sem lehetett mondani. Ennek ellenére a mesterek dicsérték Danit, mondván jókat nevettek rajta. Véleményük szerint a fiatal énekes szórakoztató performansszal állt ki a színpadra, és ezt érthetetlen módon magas pontszámokkal is díjazták.

Kökény Daninak csak Tóth Gabi adott 9 pontot, Köllő Babett, és Majka is 10 ponttal jutalmazta őt. Ez azért furcsa, mert eddig mindig azt hangoztatták, hogy egy produkció soha nem mehet át paródiába, ehhez képest most majdnem maximális pontszámmal illettek egy produkciót, ami még viccnek is rossz volt.

Emiatt a nézők is felháborodtak, valóságos népharag zúdult a mesterekre emiatt.

„Komolytalan az egész, röhej! Aki tud énekelni, az megkapja a 30-at, aki nem tud énekelni, az meg 29-et???”

„Majkáék ugyanolyan nyomorék bohócok, mint Gáspárék a faktorban. Semmivel sem jobb egyik műsor sem. Meg hogy pontoznak már? Szánalom!!!”

„Szerintem Kökény Dani sokkal sz*rabb volt, mint a Szirtes. Neki kellett volna kiesnie, dehát mindig megvan, kit kell futtatni”

„Nagyon idegesítenek ezek a bohócok! Köllő Babett állandó vicsorgásai, Gabi ezzel az állandó hülye kinézetével, a Pápai Joci mint egy majom az állatkertben, a Majka meg nem ért semmihez. Szánalmas bagázs, de ez kell a sok hülyének”

- olvasható a közösségi médiában.

A Sztárban sztár leszek 7. élő adásában végül Szirtes Dávid esett ki, aki éppen Kökény Danival közösen adta elő Marics Petiék Úristen című dalát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás