promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ambrus Attila rengeteg pénzt készül utalni Berki Krisztián családjának – ez áll a dolog mögött
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ambrus még mindig nem fogta fel Berki halálát.

Ambrus Attila, vagyis a Viszkis még mindig a köztudatban van: könyvet írt, különféle TV-s műsorokba hívják, és filmet is készítettek róla. Van, akik nem értik, hogy miért kell sztárolni egy egykori bankrablót, és vannak olyanok, akik szerint megérdemli, mert alapjáratban véve jó ember. A vélemények szerteágazóak az emberek részéről, ő magáról azonban határozottan kijelentette nem is olyan régen, hogy nem celeb, mert a celebek általában nem értenek semmihez:

Az egyik ilyen műsor az Ázsia Expressz volt, aminek az első évadát Ambrus és Berki Krisztián párosa nyerte meg. Voltak összeszólalkozások, de a végén annyira jóba lettek, hogy 2018-ban kiadták a közösen megírt könyvüket a műsorban átélt kalandjaikról, „Rosszfiúk Ázsiában" címmel. Erről a kötetről beszélt most Attila a Blikknek,

„mindkettőnk példányait nekem kézbesítették, és Krisztián sosem jött értük, hiába mondtam neki többször is, hogy vigye el őket. A saját részemen már régen túladtam, de az ő darabjai a mai napig nálam porosodnak."

Hozzátette, hogy az egykori celeb halála után döntötte el, hogy majd ő eladja a megmaradt könyveket, hogy

„szeretnék Krisztián lányainak valahogyan segíteni, ezért is határoztam el, hogy eladom azt az ezer darab könyvet, amit Krisztián nálam hagyott, a befolyt összeget pedig a gyermekeinek adom. Háromezer forintért árulom, így, ha mindegyik elkel, hárommillió forint gyűlik össze, amit elfelezve szeretnék az egyéves Emma és a kilencéves Nati számlájára utalni."

A nagy és empatikus bejelentés végén kitért a már kerámiákkal foglalkozó Attila, hogy már 200 példányt értékesíteni is tudott,

„egyáltalán nincs könnyű dolgom, mert Krisztiánt nagyon sokan nem szeretik. Aki eddig megvette a könyvet, inkább a rám való tekintettel, vagy azért, hogy segítsen a félárván maradt kislányain. Ilyen tempóban, úgy számolom, jövő őszig sikerül mindet eladnom, és átutalni a kislányoknak a pénzt. A feleségem már tervezi, hogy Pamelával és Mazsival is felveszi a kapcsolatot, hogy egyeztessünk a pénz küldésének részleteiről."

Vajon mit szól Ambrus terveihez Berki Mazsi és Hódi Pamela?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás