promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nincsen munka, nincsen pénz, de a wellnessek meg fullon” - Majka a fél országot szétalázta 5 perc alatt
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka talán még sosem volt olyan kemény, mint most.

Majoros Pétert, azaz Majkát a Való Világban ismerhette meg a közönség, majd rapperként és műsorvezetőként kezdett el tevékenykedni. Mára az ország egyik legismertebb, legsikeresebb sztárja lett, egy igazi véleményvezér, akit elképesztően sokan követnek a különböző közösségi oldalakon, platformokon – nem csoda, hogy egy másik véleményvezér, Lakatos Márk is összerúgta vele a port nemrég, hiszen ilyen ismertség mellett elkerülhetetlen 1-2 balhé a többi celebbel:

Majka szinte folyton a képernyőn van, de a rajongói legnagyobb örömére szerencsére a zenéről sem feledkezik meg. Most jelent meg a legújabb dala, amit Molnár Tamással közösen készített, és ugyan sokan már előre biztosak voltak benne, hogy ütős zene lesz, de arra talán senki sem számított, hogy milyen kemény szövegeket tol a rapper, aki komoly társadalomkritikát fogalmazott meg.

Az „Azt beszélik a városban” című szerzeményben Majka szinte a fél országnak beszól, miközben rengeteg témát érint a szegénységtől kezdve, a gazdagságon át, a képmutatásig és a hatalomig.

„Nincsen munka, nincsen pénz, de a wellnessek meg fullon”

– hangzik el Majka és Molnár Tamás nótájában, amiben egyebek között a háborúról is szót ejtenek.

A rapper tényleg nagyon odatette magát, és egy fájdalmasan őszinte, elgondolkodtató, odabökős zenét hozott nekünk, ami az eddigi visszajelzések alapján nagyon bejön az embereknek, hiszen a kommentszekcióban többen is jelezték, hogy pontosan az ilyen dalok miatt szeretik Majkát – szóval ezek alapján könnyen lehet, hogy ez lesz a híresség pályafutásának egyik legnagyobb sikere.

Valószínűleg nem mindenkinek fog tetszeni Majka karakán véleménynyilvánítása, hiszen biztosan akadnak majd olyanok, akik hiteltelennek tartják a mondanivalóját, de az biztos, hogy magát a dalt jól összerakták és egészen minőségi darab lett.

Itt lehet meghallgatni Majka és Molnár Tamás közös szerzeményét – de csak saját felelősségre, ugyanis káromkodós, szókimondó a szöveg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás