promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez okozhatja a Netflix és az HBO Max vesztét Magyarországon? Komoly konkurencia lehet az új streamingszolgáltató
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jön a hatodik streamingszolgáltató Magyarországra, és biztos sokan fognak előfizetni rá.

Egyre inkább gyarapodnak a Magyarországon is elérhető streamingszolgáltatók számai: a Netflix és az HBO Max után nyáron megérkezett a Disney+, amit a horrorfanatikusoknak kedvező Scream! követett, legutóbb pedig az RTL+ indulását jelentették be.

Az Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock kínálatát fogja össze a SkyShowtime nevű platform, aminek érkezéséről már tavaly nyáron lehetett hallani, de mind ez idáig nem volt meg a pontos dátum. Idén februárban a vállalat megkapta a teljes körű hatósági engedélyt, éppen ezért még idén elindíthatja hódító útját Európában is.

Sajnos nekünk még egy keveset várnunk kell rá, de a balkáni régió nagy részében (Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Montenegró, Szerbia és Szlovénia) már december 14-én elindul a szolgáltatás, a közép-európai országokban pedig - így Magyarországon is - 2023 februárjában.

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen összegért juthatunk majd a SkyShowtime kínálatához, de az már biztos, hogy komoly lesz a felhozatal, ugyanis a saját gyártású filmek és sorozatok mellett több, mint 10 000 óra tartalom lesz elérhető. Sok minden más mellett itt lesznek elérhetők olyan nagysikerű filmszériák, mint a Halálos iramban, a Mission: Impossible, a Halloween, a Jurassic-franchise, a Vissza a jövőbe, a Gru, a Shrek, az Indiana Jones, A múmia, az Amerikai pite, A Keresztapa, a Top Gun, és a Transformers.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás