promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tomboló botrány közelít a brit királyi családban? III. Károly sorsdöntő döntést hozhat
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Amint a könyv megjelenéséről hír jött, rengeteg szóbeszéd kapott szárnyra.

A brit királyi családról az elmúlt időszakban rengeteg hír érkezett, III. Károly – nagyon sok szakértő szerint – egészen másfajta uralkodói érát szeretne, mint előtte. Persze az is igaz, hogy a 73 éves korában trónra kerülő Károly részben erős szorítások között is van, hiszen a birodalom sokak szemében egyet jelentett II. Erzsébettel. Károly tehát rendkívül sok változtatást eszközöl már uralkodásának elején is.

Ráadásul az új uralkodó továbbra is „ki van téve” Meghan Markle és Harry herceg médiabeli szerepléseinek is. Az újabb időszakban például óriási botránygócpont lehet Harry herceg 2023 januárjában megjelenő könyve is, amely a Tartalék címet kapta, így pedig már címével utal a herceg sérelmére. A könyv amúgy január 10-én kerül majd a boltok polcaira, a fő történetszál pedig Diana halála után indul majd, fontos pontként kezelve majd azt, hogy miért került sor Meghan Markle és Harry családból való távozására.

A Daily Star egyenesen arról ír, hogy Vilmos herceg nagyon keveset beszélt öccsével azóta, mióta bejelentették a könyv megjelenését. Miközben az is rengeteg érdekességet tartogat, hogy az információk szerint az újév elején Harry herceg Nagy-Britanniába jár majd, hogy népszerűsítse az alkotást. A Bors pedig arról számolt be a megjelenés kapcsán, hogy egyes informátorok már arról beszélnek, hogy az is megeshet, hogy Harryt és Meghan Marklet megfoszthatják majd hercegi címüktöl.

Január 10-e nagyon fontos időpont tehát, valószínűleg azonnal rengeteg cikk jelenik majd a könyv egyes fejezeteit taglalva. Így néz ki amúgy a hamarosan megjelenő, önéletrajzi ihletésű alkotás borítója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás