promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a dögös 30 éves bombázó dobta David Guettát, gyilkosnak bizonyult a korkülönbség
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztárpár 7 év után szakított.

David Guetta még ma is a világ egyik legismertebb és legtöbbet dolgozó DJ-e, pedig azt hihetné az ember, hogy 55 éves korában egy zenész már lenyugszik, és kényelmesen üldögél a babérjain. A francia sztár azonban 1984 óta gyúrja a mixeket, és nem tűnik úgy, hogy lassan kiégne.

A magánéletében sincsenek nagy turbulenciák, még 1992-ben vette feleségül a szenegáli születésű Catherine Lobét, aki egy fiú- és egy lánygyermekkel ajándékozta meg. 2014-ben váltak el, és Guetta lényegében azóta járt a nála 25 évvel fiatalabb Jessica Ledonnal.

A fantasztikusan izgató kinézetű, dús keblű modell-színésznő azonban a közelmúltban dobta korosodó pasiját, 7 év együttjárás után minden szívfájdalom nélkül vált meg tőle. Hivatalosan úgy fogalmaztak, hogy az életstílusuk „nem kompatibilis” egymással, és valóban elképzelhető, hogy a világjárásaik miatt ritkábban találkoztak a kelleténél, de azért a jelentős korkülönbség is belejátszhatott a szakításba.

A pletykák szerint Guetta tavaly eljegyzési gyűrű helyett csak „ígéretgyűrűt” adott kedvesének, mivel maga már nem hisz a házasság intézményében, ez azonban az anyaságra is vágyó nőnek kevés lehetett. A zenész az idei évet már főként Ibizán, míg Jessica az Egyesült Államokban töltötte, érlelődött tehát a szétválás.

„Olyan sok mindent átéltek már együtt, hogy mindannyian azt hittük, egymásnak lettek teremtve. De ez így nem működött”

– árulta el a párról az egyik közös barátjuk. Bár Guetta és hajdani párja nem szakítottak meg minden kapcsolatot, nagy csoda lenne, ha ezt a közös történetet valamikor újra folytatni tudnák.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás