promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M bevállalta: ezzel most mindenkit meglepett
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

G.w.M fakanálharcot fog vívni Kiszel Tündével és Győrfi Pállal is.

Az idén 10 éves SuperTV2-re fog visszatérni a TV2 Csoport celebes főzőműsora, a Hal a tortán. Az új évad november 21-én fog indulni, amiben a vállalkozó szellemű hírességek igyekeznek egymást lefőzni és lenyűgözni a műsor háziasszonyát, Gáspár Beát.

Gáspár Győző feleségéről köztudott, hogy a sütés-főzés a kisujjában van, nem egyszer kápráztatta már el a nagyérdeműt ínycsiklandó fogásaival, sőt, saját szakácskönyvet is kiadott, hogy évtizedes gasztronómiai tapasztalatait megossza az érdeklődőkkel. Bea asszony gasztronómiai karrierje A Konyhafőnök VIP-vel kezdődött, amit meg is nyert. Férje, Győző nemrég az RTL Sztori című visszaemlékezős műsorban mondott köszönetet ezért a műsorért a felesége nevében.

A Hal a tortán új évadának első adásaiban olyan sztárok ragadnak fakanalat, mint G.w.M, Zalatnay Cini, Kiszel Tünde, Győrfi Pál, valamint Jolly kedvese, Szuperák Barbara.

A többi résztvevő nevét egyelőre nem fedte fel a TV2, de korábban Nagy Alekosz is beszélt róla, hogy ebben a műsorban fog visszatérni a képernyőre. Hogy az első héten melyik híresség fog a legjobbat főzni, és ki lesz a legjobb vendéglátó, az a november 21-i héten kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás