promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike brutálisan összeomlott az Ázsia Expresszben – még Marics Peti is alig hitt a szemének
Borítókép:  TV2 (screenshot/Ázsia Expressz)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy pánikrohammal nem illik viccelődni.

A TV2 egyik legjobb ötlete volt, - műsor szempontjából -, hogy a Gáspár család két főtagját berakta az Ázsia Expresszbe. Velük mindig történik valami: vagy kiakadnak a versenytársakra, vagy egymással vitatkoznak a főutcán, illetve még az is terítéken van, amikor Győzike angolul próbál érvényesülni egy ismeretlen országban.

Viszont olykor hajlamosak vagyunk arra, hogy viccnek szánjunk olyan szituációt, ami alapból egyáltalán nem humoros. És ez nem azért van, mert nem vagyunk fejlettel érzelmileg, hanem inkább azért, mert az adott személytől a folytonos komolytalanságot-, illetve a drámát szoktuk meg.

Így történhetett ez most is, a legutóbbi Ázsia Expressz adásban, amikor is egy feladat közben az énekes és showman rosszul lett, de az elején senki nem vette komolyan. Úgy volt vele mindenki, hogy a szokásos Győzi-show, egyszerűen csak magára vette a bohóc szerepét. Aztán idővel kiderült, hogy a komolytalanság abszolút nem komolytalan sőt: a showmannek valódi pánikrohamja van.

Bea mellett Halastyák Fanni és Szlépka Armand volt az első, aki felismerte a helyzetet, és Győző segítségére sietett. Aztán pedig jött az orvos is, az eset után azonban Bea nem éppen együttérzően jegyezte meg a kameráknak a véleményét:

„Nem először van az, hogy Győzőt egy pánikroham elkapja, de most a forgatáson ez azért gáz, mert itt a többiek is látják, hogy mentálisan nincs rend a fejében, és ez tud neki olyat okozni, hogy azt hiszi, mindjárt meg fog halni."

A pánikroham nem vicces, és több platform kéne arra, hogy ezzel a témával foglalkozva legyen.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás