promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elon Musk űrpornót csinálhat a világ egyik leghíresebb hancúrsztárjával
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elon Musk belevág az űrpornóiparba?

Tom Cruise hamarosan elkészíti az első olyan filmet, ami tényleg az űrben játszódik, és úgy tűnik, a világ első űrpornójára sem kell már sokat várnunk. Steven Wolfe - művésznevén Johnny Sins - amerikai pornósztár az egyik legismertebb férfi felnőttfilmes a világon. A 43 éves színész már számtalan szerepben tűnt fel pornófilmekben, de egy valamit még nem tudott lehúzni a bakancslistájáról: asztronautaként, az űrben közösüljön egy csinos hölggyel.

A világ első, űrben játszódó pornófilmje már régóta kiemelt célként lebeg a PornHub szeme előtt is: 2015. június 10-én az Indiegogo nevű oldalon indítottak egy kampányt, hogy közösségi finanszírozásból valósítsák meg ezt a projektet. Johnny Sins partnerének Eva Loviát szemelték ki, akiket fél évnyi tréning és felkészítés után vittek volna fel az űrbe. A kampányra 60 nap alatt 236 086 dollár érkezett, ami ugyan sokan pénz, de messze nem érte el a kitűzött, 3,4 millió dolláros célt, ezért jegelték a projektet.

Johnny Sins viszont azóta sem tett le az álmáról, és bízik benne, hogy még a "kiöregedés" előtt megcsinálhatja ezt a filmet. A színész abban reménykedik, hogy Elon Musk meglátja a lehetőséget ebben a projektben, és támogatni fogja őt és a PornHub-ot.

„Szerintem Elon is beszállna. Ő az a típus. Igazából ez egy remek reklám is lenne a SpaceX-nek”

- idézi a LabBible Johnny Sins-t, akinek a mai napig az orvos a kedvenc pornós karaktere.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás