promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Keaton rommá kereste magát a törölt Batgirl-film miatt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, Michael Keaton milyen nagy pénzt vághatott zsebre a törölt Batgirl-filmért.

Jelenleg is nagy érdeklődéssel fut a világ mozijaiban a legújabb DC-produkció, a Black Adam, ami Dwayne Johnson bemutatkozása ebben az univerzumban. A Szikla már most a szívén viseli a DC jövőjét, ezért a stúdiót megkerülve beszélte le a stáblistás jelenet meglepetésszereplőjét is, akit most nem szeretnénk megnevezni, de az alábbi cikkben olvashattok róla:

Nemrég több izgalmas produkcióról is hallani lehetett a Warner és a DC háza tájáról: James Gunn egy új projekten dolgozik, sínen van a Wonder Woman 3. része és a Matt Reeves-féle Batman folytatása is, de tervben van több Supermanes produktum is (többek között a Black Adam kontra Supermant is emlegetik - a szerk.). Bár most úgy fest, hogy a Marvel konkurens univerzuma végre tényleg gatyába lesz rázva, azért ne felejtsük el, hogy töröltek egy ígéretes Batgirl-filmet, amiben Brendan Fraser lett volna a főgonosz, és ez lett volna Michael Keaton nagy visszatérése is Batmanként.

A színész 30 év után bújt ismét a denevérember kosztümbe, és bár csak egy cameo-jelenete lett volna ebben a filmben, a rajongók minden bizonnyal csakis miatta váltottak volna jegyet a Batgirl-re. Ugyan ez a produkció törölve lett, Keaton Batmanjét akkor is látni fogjuk, mégpedig a folyamatosan halasztásra kerülő Flash-moziban. Azt nem tudni, hogy a most 71 éves sztárnak mekkora szerep jut a 2023-ban debütáló DC-alkotásban, de az viszont nemrég kiderült, hogy a Batgirl-ben való felbukkanásáért mekkora pénzt vághatott zsebre.

Michael Keaton nem kevesebb, mint 2 millió dollárt, vagyis mostani árfolyamon számítva csaknem 840 millió forintot kapott azért a cameóért, amit egy hétig forgattak.

Bár a filmet már soha nem fogjuk látni, az alábbi videóban megnézhetitek, hogy milyen jelenetben tűnt volna fel a Keaton-féle Batman:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás