promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kylie Minogue csábító fehérneműben színlelt szexet és orgazmust
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szendének tűnő énekesnő egészen botrányos reklámban szerepelt.

Kylie Minogue még 54 évesen is a világ egyik felkapott énekesnőjének számít. Az apró termetű sztár mindig képes a megújulásra, és persze az sem mellékes, hogy az ötödik X-ben járva is elképesztő vonzerővel bír.

Az ausztrál szépség imád feltűnő ruhákba bújni, ugyanakkor viszont nem arról híres, hogy könnyen lenne kapható bármire is. Nem vetkőzött le például a Playboynak, bár ezt sok pályatársa megtette, sőt még a hugicája, Dannii Minogue is bevállalta 1995-ben, hogy tehenészlányként pózoljon a férfimagazinnak.

Éppen ezért meglepő, hogy 2001-ben Kylie egy ultraszexi reklámban vállalt szerepet. Az Agent Provocateur nevű luxus fehérneműmárka volt a megbízó, és az énekesnővel olyan fülledt hangulatú anyagot készített, hogy az Egyesült Királyságban be is tiltották.

A cikkünk alján elérhető, hosszított verziójú videóban is látható, hogy az ausztrál zsebbombázó gyorsan megszabadul szolid ruhájától, hogy kibontott hajjal, és persze bugyiban, melltartóban, harisnyában és harisnyakötőben pattanjon fel egy plüssel borított rodeóbika hátára.

Az angol nézők szerint mindez zavaróan érzéki volt, és hát szó, ami szó, Kylie valóban szexet és orgazmust imitált a reklámban, a fantasztikus fenekéről, combjairól és melleiről már nem is beszélve, amelyeket néha totálban láthattunk a videóban.

Az énekesnő addig szende kislányként volt elkönyvelve, ám 33 esztendősen végre felszínre bukkant a benne lakozó végzet asszonya. A karrierje is jól alakult, hiszen éppen 2001-ben jelent meg a Fever című albuma, amelyen olyan számok szerepeltek, mint a Can't Get You Out of My Head és az In Your Eyes. Csak Ausztráliában 490 ezer darabot adtak el a lemezből, hétszeres platinává téve azt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás