promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kylie Minogue húga levetkőzött a Playboynak – Dannii nem szégyellte a hegyes ciciket, alul azonban szemérmesebb volt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész-énekesnő ma is sugárzó szépség.

A popsztár Kylie Minogue árnyékában sosem volt egyszerű dolga a három évvel fiatalabb húgának, de azért persze a szépséges Dannii is elboldogult úgy-ahogy az életben. Alig két évre összeházasodott az egykori ausztrál miniszterelnök fiával, majd olyan playboyokkal randizott, mint az autóversenyző Jacques Villeneuve, aki el is jegyezte őt.

A kilencvenes évek más miatt is emlékezetes maradt az októberben már az 51. születésnapját ünneplő színész-énekesnőnek, hiszen akkor vetkőzött le a Playboynak is. 1995-ben ő volt az októberi címlaplány, rövid hajjal, teljesen meztelenül (melleit a kezeivel takarva), lényegében Kylie Minogue üde kiadású hasonmásaként.

A férfimagazinnak erről a számáról is elmondhatjuk azonban, hogy a borító merészebbre sikeredett, mint a belső oldalak, mert a többi kép az énekesnő hegyes cickóin kívül alig mutatott meg valamit.

Dannii egy ausztrál tehenészlánynak lett beállítva, aki félpucéran sétálgat a végtelen legelőkön, egy kifejezetten otromba bakancsban, nem túl szexin. A fotók persze így is óriási szenzációt jelentettek, már csak a popsztár nővér miatt is.

„Anya és apa nem akarták, hogy elvállaljam. Úgy vélték, ha egyszer megjelennek a fotók, azt már soha nem lehet visszacsinálni. Nekem viszont fantasztikus élményt jelentett, és máig nem bántam meg”

– világított rá a háttérre egy későbbi interjúban Dannii, akit a fotózás kimentett akkori szorult anyagi helyzetéből, és ki tudta fizetni az adósságait. Ráadásul a feltételeket is ő szabhatta meg a Playboynak, ez lehet tehát a magyarázat a visszafogott felvételekre. Kölcsönkérhetett volna Kylie-tól is, ám ő mégis ezt az önállóbb utat választotta.

Dannii Minogue egyébként a mai napig aktív a showbusinessben, most például egy olyan randiműsort vezet, amelyben homoszexuális férfiak találhatnak egymásra. Az énekesnő a hatodik X-be lépve is sugárzó szépség, akár most is megmutathatná magát egy erotikus magazin olvasóinak.

Playboy-képek a videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás