promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismered a képekről? Így néz ki 66 évesen az Apáca show sztárja, Whoopi Goldberg
Borítókép:  ©Buena Vista Pictures film: Sister Act (1992)/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most a szupersztár.

Valószínűleg, ha azt mondjuk, hogy Whoopi Goldberg, Magyarországon elsősroban mindenkinek azonnal az Apáca show című filmek jutnak eszünkbe, amelyek a kilencvenes évek legikonikusabb filmjei között voltak mindig is. Abszolút nosztalgiafaktorok, a kilencvenes évekre jellemző humorral. A színésznő ezekben a filmekben parádézott, mintha rá szabták volna a szerepet.

Whoopi Goldberg munkássága azonban nem merül ki ebben a filmben, hiszen elképesztő mennyiségű moziban szerepelt az évtizedek alatt. Ikonikus szerepei között van még a Segíts, mumus! című alkotás, ahol Gerard Depardieu mellett alakít felejthetetlent, de említhetjük még a Ghost-ot is, amelyről elsősorban eszünkbe juthat.

Whoopi Goldberg munkásságát Hollywood is nagyon elismerte, hiszen azon színészek sorába tartozik, akik a legnagyobb elismerésekben részesültek színészi pályafutásuk alatt. A színésznő Oscar-díjat vehetett át, majd Emmy- és Grammy-díjban is részesült, miközben megkapta a Golden Globe-ot és a Tony-díjat is.

Kevesen tudják, de a Whoopi Goldberg a művészneve csupán, eredeti neve Caryn Elaine Johnson. A whoopi egy gyermekkori gúnynévre vezethető vissza. A whoopie cushion-ra, amit magyarra porbafingóként fordíthatunk. És nagyon úgy tűnik, hogy megérkezhet a harmadik Apáca-show is, ennek pedig már csak idő kérédése. A film amúgy a Disnes+ projektje, és az szinte biztos, hogy az ikonikus színésznő visszatér majd a filmvászonra.

Így néz ki most Whoppi Goldberg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás