promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúcsbombázó istennő? Így néz ki most Buffy, a vámpírok réme – egykor fél Magyarország szerelmes volt Sarah Michelle Gellarba
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sarah Michelle Gellar 45 éves már.

Sarah Michelle Gellar azaz ikonikus nevű színésznő, aki már több mint 40 éve a pályán van. Színészkarrierjét még négyévesen kezdte, miután egy ügynök felfedezte őt. Az első film, amelyben a szerepelt, az An Invasion of Privacy volt még. De a nagy bumm majd csak a kilencvenes években jön, ekkor először Daytime Emmy-díjat vehetett át egy szerepéért, majd az évezred végén megérkezik a világhírnév is, ugyanis az 1997-ben startoló Buffy, a vámpírok réme című széria óriási sikernek örvend majd mindegyik kontinenesen, Magyarországon is elképesztő nézettséget produkál. A színésznő pedig egycsapásra A-kategóriás sztár lesz.

A sorozat 1997 és 2003 között fut a tévébne eredetileg, de rengeteg ismétlést is megél.

Sarah Michelle Gellar később nagyobb mozifilmekben is fontos szerepeket kapott, így a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című alkotásban, vagy éppen a Sikoly második etapjában, de láthattuk őt később többek között a Scooby-Doo-ban is. 2002-ben hozzáment az akkoriban elképesztő népszerűségnek örvendő Freddie Prinze Jr-hoz, akivel azóta is óriási boldogságban élnek együtt. A színésznő közben vállalkozó lett, többek között társalapítója egy sütéssel és élelmiszergyártással foglalkozó cégnek is.

A páros nem a showbizniszben éli az életét, sőt, gyermekeiknek sem engedik, hogy a közösségi médiában szerepeljenek. Legutóbb a közösségi média szereplésről úgy nyilatkozott, mint egy örökös bélyeg, ami rajtuk marad.

A színészpáros legutóbb a 20. házassági évfordulójuk kapcsán adott egy hosszabb interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás