promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az RTL Klub féltve őrzött titka, még Sebestyén Balázsnak is tátva maradt a szája
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Leleplezte magát az RTL Klub, nem kell tovább izgulniuk a nézőknek.

Már javában zajlik az RTL Klubon a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor 6. évada, amiben olyan sztárokat küldött a csatorna a kolumbiai dzsungelbe, mint például Curtis, Nyári Dia, Schumacher Vanda vagy Janicsák Veca. Rengetegen nézik a kalandjaikat, de az utóbbi napokban leginkább azért kapott kiemelt figyelmet a program, mert Vadon Jani az egyik részben egy magyarul nem tudó helyi gyerekkel viccelődött, ez pedig nagy közfelháborodást keltett (de azóta már ő, illetve az RTL Klub is elnézést kért):

Már a Celeb vagyok, ments ki innen! 6. évadának szereplőinek bejelentésekor is tudni lehetett, hogy lesz egy titokzatos játékos. Az emberek bőszen találgattak, hogy vajon ki lehet az, de az RTL Klub tegnap este végre lerántotta a leplet arról a hírességről, aki pár nap után rendesen csatlakozik a többiekhez – a nagy leleplezést pedig még Sebestyén Balázs is csak tátott szájjal nézte.

Akit eddig a rejtélyes Bokoremberként ismerhettek a Celeb vagyok, ments ki innen! nézői, az nem más volt, mint Zámbó Krisztián.

Sokan Kabát Petire tippeltek, éppen ezért nagyon meglepődtek az emberek, mikor kiderült, hogy Zámbó Jimmy fiát rejti a bokorruha. Az énekes teljesen leizzadt a jelmez alatt, csak úgy ömlött róla a víz, de még így is szinte csak mosolyogni tudott, hiszen végre eljött az a pillanat, hogy csatlakozzon a többiekhez, és teljes értékű játékosként tegye próbára magát – stílusosan egyből egy bátorságpróbával.

Zámbó Krisztiánt rengeteg műsorban láthattuk már, amikből kiderült, hogy ő egy nagyon szórakoztató ember, így minden bizonnyal most is okozni fog a nézőknek pár vidám pillanatot – ezt az is bizonyítja, hogy szinte azonnal a leleplezés után ürülékbe lépett, Sebestyén Balázs és Vadon Jani legnagyobb örömére.

Itt lehet megnézni a nagy leleplezés pillanatát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás