promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex összeomlott az X-faktor forgatásán
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

ByeAlex teljesen kétségbeesett a mentorházban.

Ezen a hétvégén láthatjuk az X-faktor 11. évadának mentorházas adásait, a szombati részben kialakult Gáspár Laci és ByeAlex élő show-s mezőnye. A két mentornak nagyon nehéz dolguk volt, hiszen az esetek többségében amelyik énekestől sokat reméltek, azok okozták a legnagyobb csalódásokat. Gáspár Lacinak mondhatni könnyebb dolga volt, mint Alexnak, hiszen utóbbi tényleg nagyon sokszínű versenyzőket válogatott össze magának, de aztán egyikük sem tudta igazán bizonyítani, hogy ott lenne a helye az élő műsorban. Emiatt ByeAlex teljesen összeomlott, és a fejébe vette, hogy neki vannak a legrosszabb versenyzői az idei mezőnyben.

Elsőként a LongStoryShort! lépett fel a mentorok előtt: a zenekar ByeAlex egyik kedvenc dalát adta elő a mentorházban, amivel sikerült is meggyőzniük őt. Peti viszont úgy gondolta, hogy az énekes „be volt tojva”, de Alex ennek ellenére is úgy érezte, hogy többet is ki tudna hozni a srácokból.

Őket követte az Isky & Szkym nevű formáció, akik saját dallal próbálták beénekelni magukat a mentorok szívébe, ami Gáspár Lacinál és Puskás Petinél működött is, szerintük a srácok színpadra termettek és máris slágert írtak. Erika azonban alig hitt a fülének, amikor meghallotta mentortársai véleményét. Nem is hagyta annyiban a dolgot és megpróbálta észhez téríteni Alexet.

Sophia Khan volt az első, aki komoly csalódást okozott Alexnak, szakmailag elégedetlen volt a lány produkciójával, amivel Peti is egyetértett. A hibáktól függetlenül Erika teljesen elérzékenyült, Laci pedig - maga ellen beszélt ugyan - de őszintén kimondta, hogy szerinte barátja megnyerheti az idei X-faktort ezze a lánnyal.

Dankó Tünde mentora dalával szeretett volna tovább menetelni az élő show-ba, azonban az előadás után a mentorok egyöntetűen úgy gondolták, hogy Tünde nem tud énekelni. Az egyre inkább halmozódó kritikák hallatán Alex teljesen kiborult, mert úgy érezte, rossz döntést hozott.

Solyom Bernadett produkciója pedig csak tovább tetézte a bajt. Bár Herceg Erika próbálta menteni a helyzetét azzal, hogy a magyar dalválasztással voltak problémái, ez Alexet még inkább elbizonytalanította, de aztán mégis megvédte mentoráltját.

„Egy pillanat alatt eltemettetek egy versenyzőt, akinek eddig állva tapsoltatok”

- mondta Alex.

Alex végül Solyom Bernadettet és az Isky & Szkym-et vitte magával az élő show-ba, míg Váradi Ábelt és Sophia Khan-t mentortársaira bízta. Gáspár Laci Fülöp Denisát és Helfy Alexát nem tudta egyeneságon magával vinni, se bízik benne, hogy valamelyik mentortársa felkarolja őket. Hogy Laci melyik két versenyzőt választotta az élő show-ba, az alábbi videóból kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás