promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bruce Willis már betegen forgatta utolsó filmjét, szomorú látni az előzetest, bár hősiesen küzd a szavakkal
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznél idén diagnosztizálták az afáziát.

Nehéz időskor adatott Bruce Willisnek, a 67 éves egykori akciófilm-sztárnak az afázia nevű betegséggel kell megküzdenie. Bár a karrierje az utóbbi években már lefelé ívelt, alighanem jó néhány emlékezetes alakítás még kitelt volna tőle – így viszont maradt számára a kényszerű visszavonulás.

A színészt sújtó betegség elsősorban nyelvi és kommunikációs zavar, vagyis a beszédképesség és a beszédértés problémája, amelynek következtében a páciens képtelen a feltett kérdésekre válaszolni, de maguk sem tudnak megfelelően kérdezni, és így lassan bezárkóznak a saját belső világukba.

Willist a családja szerencsére nem zárja el a nyilvánosság elől, rendszeresen kapunk híreket az aktuális állapotával kapcsolatban. Biztató, hogy a sztárt gyakran látják viszonylag önálló tevékenység közben, a napokban például a barátaival kávézott Los Angelesben.

Talán szóba került köztük a Paradise City című alkotás is, amely hamarosan a mozikba kerül, és – ha csak valami csoda nem történik – alighanem Willis utolsó filmjeként vonul majd be a történelembe.

A Chuck Russell által rendezett akció-thrillerben John Travoltával szerepel együtt, jó lesz majd a két „öregfiút” együtt látni a vásznon. A premierre november 11-én kerül sor, de a trailer persze már egy ideje megtekinthető.

Willis ebben is a szokásos karakterét hozza, a kőkemény lövöldözések és más akciójelenetek ebből a filmből sem hiányoznak. A forgatást a színész még azelőtt befejezte, hogy a családja márciusban bejelentette az afáziával való küzdelmét.

Alighanem sokan emlékeznek rá, hogy Willis és Travolta már korábban is szerepeltek közös produkcióban – igen, az 1994-es Ponyvaregényről van szó, és az a döbbenetes az egészben, hogy azóta nem is találkoztak forgatáson.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás