promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feltámad a Csupasz pisztoly, és már Leslie Nielsen utódját is megtalálták
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy sokak kedvenc akcióhőse veszi át Leslie Nielsen helyét az új Csupasz pisztoly filmben.

Az 1988-as Csupasz pisztoly című őrült komédia igazi klasszikus, ami tényleg kiállta az idő próbáját, hiszen még most, 34 évvel a bemutatója után is képes megnevettetni az embereket – és ez minden bizonnyal örökké így is marad, hiszen sokak szerint a Leslie Nielsen főszereplésével készült alkotás minden idők legviccesebb filmje, amiben egészen hihetetlen az egy másodpercre jutó poénok aránya.

Összesen három Csupasz pisztoly film készült el, és természetesen mindegyiknek a zseniális Leslie Nielsen a főszereplője, de a színész sajnos 2010-ben elhunyt, így sokan vele együtt temették el az egész szériát. De tudjuk, hogy Hollywoodot nem szokta érdekelni az ilyesmi, így nemrég kiderült, hogy hivatalosan is jön egy reboot, vagyis újragondolás, ráadásul nem akárkivel/akárkiktől.

Az idén bemutatott, meglepően jó, félig élőszereplős Chip és Dale: A Csipet Csapat film mögött is álló brigád, vagyis Akiva Schaffer rendező, illetve Dan Gregor és Doug Mand forgatókönyvírók fogják elkészíteni a Csupasz pisztoly új változatát, ráadásul úgy tűnik, hogy igaznak bizonyultak a pletykák, és Liam Neeson lesz az alkotás főszereplője.

A legtöbb rajongó érthető módon elég vegyesen fogadta a hírt, hiszen teljesen felesleges újracsinálni a Csupasz pisztolyt, mivel örökzöld darab. Viszont Liam Neeson tökéletes lenne a szerepre, mivel annak idején Leslie Nielsen is drámaibb alkotásokban szerepelt, majd hirtelen átnyergelt a komédiákra, ahol végül megtalálta a helyét – lehet, hogy a rengeteg b-kategóriás akciófilm után pont erre van szüksége Liam Neeson karrierjének.

Akiva Schaffer már többször is bizonyított, így könnyen lehet, hogy végül jó lesz az egyelőre premierdátummal nem rendelkező új Csupasz pisztoly is, de az biztos, hogy Leslie Nielsen nélkül nem lesz az igazi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás