promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
34 éve elveszett Queen dal került elő, újra hallhatjuk Freddie Mercury csodás hangját
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb szerzemény bizonyítja, hogy tényleg Freddie Mercury volt minden idők egyik legjobb énekese.

A világon szinte mindenki ismeri a Queen együttest, aminek a frontembere a zseniális Freddie Mercury volt. A banda rengeteg örökzöld slágert tett le az asztalra, máig emberek milliói rajonganak a zenekarért, de sajnos Freddie Mercury 1991-ben bekövetkezett halála után tudni lehetett, hogy örökre lezárult egy korszak – alábbi cikkünkben eláruljuk, hogy mit mondott utoljára az énekes, mielőtt meghalt:

Az 1970 óta létező Queen hatalmas dologra készül, ugyanis november 19-én megjelenik a The Miracle című, eredetileg 1989-es album új, gyűjtői kiadása, ami igazi „csemegékkel” fog szolgálni a rajongóknak, hiszen állítólag eddig sosem hallott felvételek, színfalak mögötti beszélgetések és még a bandatagok közötti csipkelődések is lesznek hozzá – és ez még nem minden.

A mérnököknek rengeteg munkájukba telt, de végül sikerült feltámasztaniuk egy 1988-ban felvett dalt, amit annak idején természetesen még Freddie Mercury énekelt fel – vagyis ezek alapján a „Face It Alone” című szerzeményt még sosem hallhatta a közönség, így a Queen rajongók egy olyan régi/új zenét kapnak, ami szinte felér egy igazi csodával.

A zenekar tagjai elárulták, hogy az utóbbi 34 évben egyszerűen csak megfeledkeztek erről a dalról, ami annak idején nem is szerepelt az albumon. A „Face It Alone” már fel is került az internetre, az emberek pedig imádják, ugyanis szinte rögtön bekerült a YouTube trending listájába, és máris több millió ember volt kíváncsi rá.

Akit érdekel az eddig elveszettnek hitt, eddig sosem hallott Queen nóta Freddie Mercury csodás hangjával, az alább meghallgathatja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás