promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
34 éve elveszett Queen dal került elő, újra hallhatjuk Freddie Mercury csodás hangját

34 éve elveszett Queen dal került elő, újra hallhatjuk Freddie Mercury csodás hangját

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb szerzemény bizonyítja, hogy tényleg Freddie Mercury volt minden idők egyik legjobb énekese.

A világon szinte mindenki ismeri a Queen együttest, aminek a frontembere a zseniális Freddie Mercury volt. A banda rengeteg örökzöld slágert tett le az asztalra, máig emberek milliói rajonganak a zenekarért, de sajnos Freddie Mercury 1991-ben bekövetkezett halála után tudni lehetett, hogy örökre lezárult egy korszak – alábbi cikkünkben eláruljuk, hogy mit mondott utoljára az énekes, mielőtt meghalt:

Az 1970 óta létező Queen hatalmas dologra készül, ugyanis november 19-én megjelenik a The Miracle című, eredetileg 1989-es album új, gyűjtői kiadása, ami igazi „csemegékkel” fog szolgálni a rajongóknak, hiszen állítólag eddig sosem hallott felvételek, színfalak mögötti beszélgetések és még a bandatagok közötti csipkelődések is lesznek hozzá – és ez még nem minden.

A mérnököknek rengeteg munkájukba telt, de végül sikerült feltámasztaniuk egy 1988-ban felvett dalt, amit annak idején természetesen még Freddie Mercury énekelt fel – vagyis ezek alapján a „Face It Alone” című szerzeményt még sosem hallhatta a közönség, így a Queen rajongók egy olyan régi/új zenét kapnak, ami szinte felér egy igazi csodával.

A zenekar tagjai elárulták, hogy az utóbbi 34 évben egyszerűen csak megfeledkeztek erről a dalról, ami annak idején nem is szerepelt az albumon. A „Face It Alone” már fel is került az internetre, az emberek pedig imádják, ugyanis szinte rögtön bekerült a YouTube trending listájába, és máris több millió ember volt kíváncsi rá.

Akit érdekel az eddig elveszettnek hitt, eddig sosem hallott Queen nóta Freddie Mercury csodás hangjával, az alább meghallgathatja:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás