promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kivágták az X-faktor több versenyzőjét is
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem egy versenyzőt kivágtak az X-faktorból.

Előző hétvégén adták le az X-faktor 11. évada Táborának utolsó részét. A mentoroknak el kellett dönteniük, hogy melyik hat versenyzőt viszik tovább a mentorházba, és kiktől válnak meg nehéz szívvel. Több nézőt is felháborította, hogy Puskás-Dallos Peti milyen sok tehetséges versenyzőjétől vált meg, és ültetett le a helyeikre olyanokat, akik meg sem érdemelték volna, míg Gáspár Lacit az olasz versenyző párja osztotta ki, miután a mentor felállíttatta az énekest.

Sokaknak feltűnhetett, hogy voltak olyan versenyzők, akik továbbjutottak az előválogatón, mégsem mutatták őket a Tábor alatt. Ilyen volt az a símaszkos rapper is, aki ígéretet tett, hogy ha eljut egy bizonyos szintig, akkor leveszi a maszkját, és felfedi kilétét a kamerák előtt. Azonban az összevágott adás során egyáltalán nem láthattuk őt, most kiderült, hogy miért. Az RTL Klub az X-faktor hivatalos műsoroldalán közzétett több olyan jelenetet is, amik végül nem kerültek bele a televíziós verzióba.

Az egyik ilyen felvételen Gazdag Máté és csapattársai produkcióját láthatjuk, akik egy Lizzo dallal léptek színpadra a Tábor első fordulójában. Azonban a versenyzőnek rendesen meggyűlt a baja az angol nyelvvel, ennek ellenére teljesen levette a lábáról a mentorokat.

Egy másik jelenetben, amit kivágtak az adásból, Herceg Erika boronálja össze a lánycsapatát. Miután lecsapott Péter Kittire, bemutatta a csapat másik két tagjának, és Zopcsák Hangánál azonnal el is tört a mécses.

„Ez nagyon jó kezdet egy fiatal énekesnő számára. Ti külön-külön is erősek vagytok, és azért választottalak ki titeket, hogy még nagyobb esélyetek legyen”

- biztatta őket Erika.

Na, de mi a helyzet a maszkos versenyzővel, meg úgy összességében a rapperek produkciójával, amiből nem is láttunk semmit az adásban? Teljesen kivágták őket, de most az alábbi videóban megnézhetitek, hogy mit adtak elő a mentoroknak. Sajnos T-Boy is nemet kapott, de hogy a mentorok döntése után levette-e végül a maszkját, az a kimaradt jelenetből kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás