promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci angolul is el tud küldeni mindenkit a fenébe - fergeteges jelenet volt ez az X-Faktor adásban
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gáspár Laci úgy néz ki nem is olyan rossz angolból. ​

Az október 8-ai adásban csak úgy brillírozott Gáspár Laci, és ha lehet azt mondani, angoltudásával mindenképpen vitte a prímet a most szombati X-Faktorban. A többnyire a botrányairól híres énekes néha olyan, mint névrokona, Gáspár Győző: képes arra, hogy megnevettesse az embereket.

A most szombati adásban Peti, ByeAlex és Gáspár Laci székesfeladatát izgulhattuk végig. Laci néha nem nagyon tudta, mit is csináljon, de mint mondta, olyan személyeket keres, akiken látszik, hogy tényleg akarnak egy széket, akik úgy jönnek fel a színpadra, hogy rendesen odab*sznak.

Vito Iacoviello, Laci olasz versenyzője olyan szinten átélte a produkcióját, hogy még a közönséghez is lement. ByeAlex erre megjegyezte Lacinak, hogy most nekünk énekel vagy nekik? Ebből is sejthető volt, hogy bár a többi három mentort nem győzte meg az olasz énekes, Laci mégis leültette őt a székre az akarata miatt. De hát milyen mentalitást várunk egy olasztól, nem igaz? Vagy mindent vagy semmit.

Ült is pár produkciót Vito, majd Laci Helfy Alexa előadása után állította fel a kényelmes, de frusztráló székből, amit az olasz nagyon nehezen akart elhinni. A mennyasszonya már nem is türtőztette magát, és hol angolul, hol olaszul küldte el Lacit melegebb éghajlatra. A mentort sem kellett félteni, és a magyar szállóigéjét, a „menjél haza magadnak" angol verzióját is elsütötte a tajtékzó nőnek,

„Going home yourself!"

Már csak Laci miatt is érdemes visszanézni, ha esetleg nem látta volna valaki:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás