promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Cruise olyasmire készül a világűrben, amivel történelmet fog írni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Cruise a NASA segítségével vág bele ebbe az elképesztő kalandba, amit az egész világ láthat majd.

Sokan leírták már a 60 éves Tom Cruise-t, de nyáron mindenkit lenyűgözött a Top Gun: Maverick című filmjével, ami a kritikusok, illetve a közönség szerint is az év egyik legjobb alkotása lett. A világsztár ismét a csúcson van, ráadásul a hatalmas siker láttán elképzelhető, hogy elkészül a Top Gun harmadik része is – de ennek van egy komoly feltétele, így egyelőre még kérdéses a széria jövője:

Tom Cruise a Top Gun: Maverick gigantikus sikere után nem dőlt hátra, hanem még inkább rákapcsolt, és tovább folytatta a munkát a Mission: Impossible folytatásain, miközben a háttérben jelenleg is a következő nagy dobását tervezgeti. Ez pedig nem más lesz, mint egy film, ami konkrétan a világűrben játszódik, és Doug Liman (A holnap határa, Mr. és Mrs. Smith) rendezi majd – sőt, még a NASA, illetve az Elon Musk-féle SpaceX is beszállt a projektbe.

Tom Cruise eltökélte, hogy ismét egy olyan élményt fog adni nekünk, amit sose felejtünk el, hiszen az egyelőre címnélküli alkotás egy része a Nemzetközi Űrállomáson játszódik majd, így az egész világ megtapasztalhatja, milyen a világűrben lenni – ráadásul a színész történelmi jelentőségű dologra készül, mivel a stúdió egyik fejese szerint Tom Cruise lesz az első civil, aki űrsétát fog végrehajtani.

Úgy tűnik, hogy Tom Cruise sokak meglepetésére képes volt találni valamit, amivel überelni tudja az eddigi őrült mutatványait, hiszen ha tényleg ő lesz az első „űrsétáló” civil, akkor azzal a világon mindenkit le fog körözni, mivel ennél nincs feljebb – és talán pontosan ez a célja, meg persze az, hogy leessen az állunk, miközben nézzük a filmet, aminek egyelőre premierdátuma sincs.

Tom Cruise amúgy nemrég megint elég vad dolgot művelt, és erről videó is készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás