Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rég elfeledett felvétel került elő Michael Schumacherről, aki nagyon boldoggá tett egy autóst

Rég elfeledett felvétel került elő Michael Schumacherről, aki nagyon boldoggá tett egy autóst

Zene, Film & Kultúra

Rég elfeledett felvétel került elő Michael Schumacherről, aki nagyon boldoggá tett egy autóst

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 14:54

Michael Schumacher láttán mindenkinek kikerekedett a szeme a benzinkúton.

A német autóversenyző, Michael Schumacher egykor a Forma-1 egyik legkiemelkedőbb alakja volt, akinek a pályafutása során hétszer is sikerült megszereznie a világbajnoki címet. 2013-ban viszont rettenetes dolog történt vele, ugyanis súlyos síbalesetet szenvedett, aminek hatására kómába esett. Sajnos azóta se lehet sokat tudni az állapotáról, ugyanis nagyon titkolózik a családja.

Sokaknak Michael Schumacher a kedvencük, hiszen rengeteg olyan ember van, akivel ő szerettette meg a F1 világát, éppen ezért olyan elszomorító, hogy ilyen tragédia történt vele. A baleset előtt rengeteg helyen láthattuk őt, és sok maradandó dolgot alkotott – lehet, hogy furcsán hangzik, de ilyen például az a kifejezetten mókás reklám is, amit 2006-ban a Shell-nek készített.

Michael Schumacher természetesen még a Ferrari színeiben szerepel a poénos videóban, amiben gyanútlan autósokat szolgál ki a benzinkúton, persze egy profi Forma-1-es brigád segítségével – nem csoda, hogy Schumi láttán rendesen kikerekedett a szerencsés sofőr szeme, hiszen nem éppen hétköznapi, hogy egy hétszeres világbajnok segít az embernek a töltőállomáson.

Nagyon kevesen emlékeznek az imént említett reklámra, ami annak idején kisebb botrányt okozott, ugyanis a benne szereplő autómárka nem volt a Shell partnere, mégis ingyen reklámot kapott, ami egyesek szerint problémát jelentett. Ettől függetlenül egy örökérvényű videóval gazdagodtunk, ami bizonyos szempontból méltó a zseniális Michael Schumacher örökségéhez:

Borítókép: Profimedia