promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valódi csúcsbombázó: Így néz ki a Hegyi doktor-sorozat főszereplőjének gyönyörű felesége, így néz ki Susanne Sigl
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hans Sigl világszerte az egyik legismertebb osztrák színész.

Valószínűleg nincs Magyarországon olyan ember, aki ne ismerné a Hegyi doktor című sorozatot, amelynek eredeti németnyelvű címe az, hogy Der Bergdoktor. A széria egy osztrák-német koprodukcióban készült sorozat, amely a kilencvenes években az egyik legnézetteb sorozat volt Németországban és Ausztriában. Majd a 2000-es években remakelték ezt, 2008-tól láthatjuk újra a képernyőkön a szériát.

A sorozat részei izgalmasak, épp annyi feszültség van bennük, mint amennyi dráma és romantika, mindez pedig egy csipetnyi akcióval is nyakon van öntve. A készítők boszorkánykonyhájában pedig nagyon jó érzékkel tették bele az összetevőket.

De a sorozat nemcsak ennek köszönheti elsöprő sikerét, hanem a lenűgöző tiroli tájnak, illetve a szereplőknek is. Mindenekelőtt pedig a széria ikonikus főszereplőjének, címszereplőjének, Hans Sigl-nek.

A sármos Hans Sigl alakítja Dr. Martin Grubert, a sorozat címszereplőjét. A színészt a német nyelvterületen rengeteg filmből ismerhetik a rajongók, igazi szupersztár, bár Magyarországon elsősorban csak A hegyi doktor sorozatból ismerik őt a rajongók. Az elmúlt időszakban több interjú is megjelent vele, amelyben nagyon sokat beszélt nagy fogyásáról, elárulta a titkos trükkjeit is, illetve sokat beszél imádott feleségéről, Susanne Sigl-ről is, akivel még 2008-ban kötötték össze az életüket. Susanne Németországban híres énekesnő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás