promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes átalakulás? Így néz ki most A nemzet aranya-filmek csúcsbombázója, Nicolas Cage szerelme
Borítókép:  ©Buena Vista Pictures movie: National Treasure (2004)/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Diane Kruger 46 éves, az első A nemzet aranya-film pedig már majdnem 20 éve készült.

Nicolas Cage a világ egyik legmegosztóbb színésze, nagyon sokan imádják őt, azt, ahogyan a filmekben játszik, ám sok kritika is éri a színészt, rengetegen úgy gondolják, hogy kvalitásaihoz képest sokkal nagyobb szerepeket kap. Ám egy biztos, hogy Nicolas Cage-ről mindenkinek van véleménye, és az is biztos, hogy az egyik legkedveltebb filmje az Magyarországon is, amiben a történészként, kriptográfusként és kincsvadászként dolgozó Nicolas Cage az USA elveszett kincseit gyűjti össze. A filmben van megannyi nosztalgia a régi idők klasszikus régészete után, azon időszak után, amelyikben még tényleg meg lehetett találni akár az elveszett Frigyládát is.

A 2000-es évek egyik legjobb történelmi kalandfilmjével van dolgunk, amelynek készült egy második része is, és amelyben már a történet női főszereplője, akit Diane Kruger alakít már Nicolas Cage felesége.

A gyönyörű színésznőt rengeteg, nagy Hollywood-i csúcsprodukcióban is láthattuk az évtizedek során, többek közöö Tarantino Becstelen brigantik című alkotásában, illetve a Trója című alkotásban is, ahol ő alakította a gyönyörű Helenét, akinek az elrbalása szolgáltatta az okot a nagy háborúra.

Kevesen tudják a színésznőről, de eredetileg balerinának készült, sőt, évekig a világ egyik legnevesebb balettintézetébe járt, majd csak egy sérülés után dönti el, hogy modellkedni fog, majd Párizsban kezdte a pályafutását. A filmezéssel majd csak a 2000-es évek elején ismerkedik meg, első nagy szerepét a Trója című filmben kapta, amjd sorra következett a többi is. Érdekesség, de a Trója című filmben Szép Heléna szerepéért még Dobó Kata is versengett, de végül Kruger lett a befutó.

Így néz ki most a gyönyörű színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás