promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Totál felismerhetetlen? Így néz ki most 54 évesen a Xena-sorozat csúcsbombázója, akibe egykor szerelmes volt fél Magyarország
Borítókép:  "Xena: Warrior Princess" Lucy Lawless © 1996 Universal/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lucy Lawless a világ egyik leggyönyörűbb színésznője, a Xena című ikonikus széria főszereplője.

A kilencvenes években olyan soorzatok uralták Magyarországot és az egész világot, mint a Kevin sorbó főszereplésével készült Herkules, vagy éppen a harcos hercegnőről, Xenáról szóló széria, amelyben az epizódok néha találkoztak is a filmes-fikciós univerzumban. A főszereplők pedig a mára nosztalgiává váló kilencvenes évek hangulatának ikonjai voltak, egy olyan korszakban éltek, amikor még hittünk a hősökben, és minden kicsit más volt.

Lucy Lawlessre mindenki emlékezhet, bár a színésznő több filmben és sorozatban is szerepelt még karrierje során, a magyar publikum csak ritkábban láthatta őt a tévében, ellentétben Kevin Sorboval, aki több b-kategóriás filmben is feltűnt az évek alatt. A Xenában amúgy az istenek és amazonok szerepét elképsztően ikonikus és gyönyörű színésznők játszották, akik koruk abszolút szexszimbólumai voltak, ilyen például az Aphroditét alakító Alexandra Tydings, vagy éppen a Callistot alakító Hudson Leick.

Lucy Lawless amúgy új-zélandi, de ír származású színésznő. Keveesen tudják, de elképesztően kalandos életút áll mögötte, hiszen fiatalkorában beutazta Európát, többek között Svájcban is több évet töltött, majd Ausztrália következett, ahol aranybányában dolgozott. Majd Új-Zéland következett, ahol elkezdődött a filmes pályafutása is, miután egy szépségversenyen bezsebelte az első díjat. A Xena-széria amúgy később több neves díjat is begyűjtött.

Lucy Lawless-szel legutoljára széles magyar publikum a Spartacus című sorozatban találkozhatott.

Így néz ki most a színésznő:

fff
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás