promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a váratlan fotó, amely leleplezi Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatát - szakértők elemezték a képet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció/Ray Tang Media
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fotó még nem sokkal II. Erzsébet halála előtt készült, de csak most került a nyilvánosság elé.

Az elmúlt időszakban, II. Erzsébet halála és az új király, III. Károly trónra kerülése után újra megsokszorozódtak azon cikkek számai, amelyek bizony Meghan Markle, Harry herceg és a brit királyi család közeledését, vagy éppen távolodását firtatják. Rengeteg olyan, első blikkre túlzásokba eső cikk is megjelent, amely ezekkel kapcsolatban ereszti bő lére a pletykákat.

Miközben a média élénken figyel minden neszre, a két fél szimbolikus gesztusok sorával üzenget egymásnak. Természetesen III. Károly kezében van a hatalom, így az ő szimbolikus gesztusai sokkal többet jeleznek. Árulkodó jel lehet többek között az, hogy nemrégiben a brit királyi család hivatalos oldalán Meghan Markle és Harry herceg neve még lejjebb került a listán, amelyet nem is frissítettek olyan régen.

Persze rengeteg hír van arról is, hogy Károly és Meghan nemsokára találkozni fognak, hogy egy hosszabb beszélgetés keretében végre elsimítsák a kettőjük között lévő göröngyöket, ám ez a nagy találkozás egyre csak csúszik.

Nemrégiben újabb szimbolikus tett került a nyilvánosság elé, egy királyi portré, amelyen Kamilla és Károly mellett Vilmos és Katalin szerepelnek, Meghan és Harry már nem. Sok szakértő szerint a portré üzenete egyértelmű, főleg annak a hírnek a tudatában, hogy Károly szeretné redukálni a brit királyi család aktívan dolgozó tagjainak számát.

Sokak szerint Meghan ás Harry számára nincs már visszaút. Ám a portréra válaszul a sussexiek is közzétették egy portrét, méghozzá saját magukról, amelynek ilyen időzítéssel egyértelmű az üzenete. Ez válasz a másik portréra, és azt sugallja, hogy ketten is remekül megállják a helyüket, erősebbek, mint valaha, szó sincs arról a régebb óta pedzegetett pletykáról, hogy kapcsolatuk válságban lenne, hogy a válás vagy éppen a szakítás szélén táncolna.

(via Joy)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás