promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a döntés! Meghan Markle és Harry herceg életében óriási változás jön - hihetetlen, hogy még mindig tudják emelni a tétet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy költözni fognak, de nem akárhova.

Meghan Markle és Harry herceg komoly döntés előtt állnak ismét, és nagyon úgy tűnik, hogy az életükben újra 180 fokos fordulat következik majd. Miközben elképesztő nehézségekkel kell megküzdeniük, hiszen korábban több forrás is arról számolt be, hogy mind a Netflix streamingszolgáltató repertoárjára, a brit királyi családról készülő dokumentumfilmjük, mind pedig az év végére beharangozott könyvük megjelenése csúszhat az új körülmények miatt, hiszen a források szerint szeretnék tompítani ezen tartalmak élét.

És úgy tűnik, hogy költöznek is Montecitóban lévő álomotthonukból, amelyet anno még 14 millió dollárért vásároltak. Pedig az ingatlan az egyik leggazdagabb környéken van Amerikában, ennek ellenére mostanában rengeteget lehet hallani betöréssorozatokról a környéken, sőt, a környéken megjelentek olyan bandák is, akik direkte nagy értékű betörésekre szakosodtak. A The Sun pedig már azt is tudni véli, hogy hol nézelődnek, hol lehet az új otthonuk.

Emelhetik a tétet, ugyanis az új hely úgy tűnik, hogy Hope Ranch, ahol kizárólag 22 millió dollár feletti ingatlanok vannak, és egy nagyon zárt, exkluzív közösség. Pedig Montecitó elképesztő luxus, kilenc hálószoba, majdnem duplaennyi fürdőszoba, saját edzőterem, elképesztő Csendes-óceáni kilátás. De úgy tűnik, hogy hamarosan már máshol láthatjuk őket viszont.

Korábban amúgy YouTube-ra is felkerült több videó az álomotthonukról, így beleshettek hozzájuk.

 

(via Glamour)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás