promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Intim reklámmal indult a Jóbarátok főszereplőjének karrierje, és a színésznő most megismételte az akkori produkcióját
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Courteney Cox már betöltötte az 58-at, így más problémák foglalkoztatják, mint akkor.

A Jóbarátok sztárjai lassan már a hatvanhoz közelednek, így nem csoda, hogy alkalmanként a nyolcvanas évekből is elő tudnak bányászni emlékeket az életükből. Így tett Courteney Cox is, aki egy régi reklámjára emlékezett vissza.

21 évesen talán fel sem ismernénk, ami talán nem olyan nagy baj, hiszen a híres tévésorozat Monicája egy tamponhirdetésben bukkant fel. Az 1985-ös videóban a korszak ikonikus aerobic-ruháját viselte, nyilván azt hangsúlyozva, hogy a Tampax termékével még a sportolásról sem kell lemondania a nehéz napokon.

Courteney Cox viccesnek találta ezt a korai munkáját, amelyre meglehetősen jól emlékezett, hiszen a szöveget – némi csavarral – sikerült végigmondania az akkori önmagával szinkronban. Akkoriban még a pályája legelején járt, néhány tévés szereppel a háta mögött, illetve feltűnt Bruce Springsteen egyik klipjében is.

Rövidre vágott, divatosra igazított barna frizurájával alig ismerhető fel a reklámban, közel négy évtized elteltével talán csak a szeme csillogása maradt a régi. Azóta a téma is megváltozott, hiszen immár nem a menstruációs gondokra, hanem a korosodó hölgyeknél megjelenő menopauzára kívánta felhívni a figyelmet az ősöreg hirdetéssel.

„A menopauza miatt teljesen megváltozott az életed? Még mindig elöntenek a hőhullámok? Ez teljesen megváltoztatja az öregedésről alkotott véleményed. A menopauza élve felfal. Szörnyű. Semmi más nem képes erre”

– fordította ki némileg az eredeti szöveget. A színésznő szerint ebben az állapotban nincs semmi jó, bár a szavainak némileg ellentmond, hogy ő azért mégis képes méltósággal megöregedni, és csak óvatosan veszi ehhez igénybe a plasztikai sebész segítségét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás