promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior megtette a nagy bejelentést, erre senki sem számított
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

L.L. Junior rendesen meglepte a rajongóit, rengetegen örülnek most.

Az utóbbi hetekben nagyon sokat lehetett hallani L.L. Junior magánéletéről, hiszen kiderült, hogy nem sikerült megmenteniük a házasságukat a kislánya édesanyjával, Körtvélyessy Kingával, így a válás mellett döntöttek. Ráadásul az énekes állítólag össze is jött már egy másik hölggyel, aki nem más, mint a tehetséges énekesnő, Dárdai Blanka – bár hivatalosan még nem vállalták fel a kapcsolatukat, de minden jel arra utal, hogy együtt vannak.

L.L. Junior rengeteg támadást kap egyes megnyilvánulásai miatt, hiszen nem mindenkinek tetszett, ahogy például a minap az exéről beszélt, ráadásul nyilvánosan, de ettől függetlenül hatalmas sikereket ér el, hiszen nemrég megmutatta a követőinek az új arany-, illetve platinalemezét is – most pedig olyan dolgot jelentett be, amire gyakorlatilag már évek óta várt az összes rajongója.

„Egyszerűen nem találok szavakat arra, mennyire boldogan jelenthetjük be nektek ezt.

Január 7 Aréna

100% Gettó Autentika

Fekete Vonat - 100 perces Show”

– írta L.L. Junior.

Bizony, elérkezett a nagy pillanat, 20 év után újra összeáll a legendás Fekete Vonat, ami 1997-ben alakult, és végül 2002-ben oszlott fel, de ebben a pár évben is olyan örökérvényű slágerekkel ajándékoztak meg minket a tagok, mint például a „Hol van az a lány”, „A város másik oldalán” vagy a „Forró a vérem”. L.L. Junior, Mohamed Fatima és Beat ráadásul állítólag új dalokkal is készülnek, szóval igazi, nagy visszatérésről van szó, így a rajongóknak semmiképp sem szabad kihagyniuk a jövő január 7-én esedékes nagykoncertet, aminek már el is kezdődött a jegyértékesítése.

Itt lehet megtekinteni L.L. Junior nagy bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás