promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Flashdance sztárja, akiről mindenki azt hiszi, hogy profi táncos
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Beals 20 évesen kapta meg a sikerfilm főszerepét.

De rég volt ez is! Az 1983-as év nagy szenzációjának számított a Flashdance című zenés-romantikus film. Az alaptörténet lényegében marhaság, hiszen egy olyan lányról szól (Alex), aki hegesztőként dolgozik Pittsburghben, ám minden vágya az, hogy híres táncos legyen.

A remek zenék, mozgások, és a klipszerű felépítés azonban hihetetlenül népszerűvé tették a mozit, amely potom 7 millió dollárból készült, és bő 200 millió hozott a kasszáknál. Ezen a téren csak az aktuális Star Wars (A Jedi visszatér), illetve az Aranyoskám előzték meg abban az évben.

A Flashdance főszereplője egy bizonyos Jennifer Beals volt, aki – valljuk be – ezzel a filmmel érte el karrierje csúcsát. Az akkor mindössze 20 éves színésznő később még jó néhány mozis és tévés alkotásban játszott, ám nem tudott A-kategóriás sztárrá válni.

De alighanem enélkül is boldog, legalábbis a friss Insta-fotói is egy kiegyensúlyozott, és persze gyönyörű nőt mutatnak. Talán azért alakult mindez így, mert Jennifer a Flashdance idején még a patinás Yale Egyetem hallgatója volt, vagyis csak félgőzzel vágott bele a színészi pályába.

A látványos táncokat egyébként nem ő produkálta, hanem valójában a dublőreinek számító francia Marine Jahant, illetve az amerikai Sharon Shapirót csodálhatjuk meg a profin megkoreografált jelenetekben.

Szinte hihetetlen, de Jennifer decemberben már az 59. születésnapját ünnepelheti, mégpedig a férje és lánya társaságában. Először 3 évvel a Flashdance után házasodott meg, ám a producer-rendező Alexandre Rockwelltől 1996-ban elvált, majd 2 esztendővel később igent mondott a kanadai vállalkozó Ken Dixonnak, akivel egy gyermekük született.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás