promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre kiderült, ki lett az új Fekete Párduc, de sokan nem fognak örülni neki
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csak akkor nézd meg a Fekete Párduc 2. új előzetesét, ha tényleg előre tudni akarod, ki lett Chadwick Boseman utódja!

Chadwick Boseman halála után fontos kérdés volt a Marvel-rajongók között, hogy ki fogja átvenni T'Challa helyét, és ki lesz az új Fekete Párduc. A Marvel Stúdió elnöke, Kevin Feige már a színész halála után egyértelműen kijelentette, hogy eszükben sincs újra castingolni a karaktert, szóval valahogy meg kellett oldaniuk, hogy a Bosszúállók: Végjáték eseményei után T'Challa király a Marvel Filmes Univerzumban is meghaljon.

Az már az előző nagy előzetesből kiderült, hogy ez meg is történik; egész Wakanda siratja majd az elhunyt királyt, akiről egyelőre nem tudni, hogy milyen körülmények között érte a halál. Az viszont nem derült ki az előző trailerből, hogy ki lesz az új Fekete Párduc. Aki folyamatosan követi a filmes híreket, már olvashattak arról a LEGO-szettről, amit a Fekete Párduc 2. részéhez adtak ki, és aminek a hátoldalán ott van sisak nélkül, a párducpáncélban Chadwick Boseman utódja, de most a hétfőn - magyar idő szerint - délután közzétett új, nagy előzetesből is kiderült, hogy ki veszi át a stafétát.

Aki nem akarja megtudni most, szeretné, ha meglepetésként érné a moziban, az semmiképpen se nézze meg a lenti előzetest, vagy kapcsolja le a legvégén!

A Feket Párduc 2. új előzetese már most fényévekkel nagyobb élményt nyújt, mint a az elmúlt hónapok Marvel-produkciói összesen - beleértve a Ms. Marvel, az Amazon, a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában, és a Thor: Szerelem és mennydörgés. Épp ideje lesz már, hogy az MCU kicsit összekapja magát a 4. fázis végefelé, és úgy tűnik, hogy a Fekete Párduc folytatása óriási köröket fog verni mind látványban, mind történetben az említett produkciókra.

A Marvel második leghosszabb filmje, Fekete Párduc 2. része november 10-én érkezik a magyar mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás