promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Szárnyas fejvadász sorozat, de van vele egy hatalmas probléma
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan ismét elmerülhetünk a Szárnyas fejvadász különleges világában, de sajnos nem úgy, ahogy a legtöbb rajongó szeretné.

1982-ben a zseniális Ridley Scott Szárnyas fejvadász címmel a nagyvászonra álmodta Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című regényét, ráadásul Harrison Ford főszereplésével, és ezzel megszületett egy igazi sci-fi klasszikus, amiről évtizedekkel később is csak szuperlatívuszokban beszélnek az emberek. Ráadásul még a 2017-es folytatása, a Szárnyas fejvadász 2049 is elképesztően jól sikerült, így rengeteg újabb rajongója lett ennek a különleges világnak, ami hamarosan sorozat formájában lesz újra elérhető.

Ridley Scott pár hónapja elkotyogta, hogy éppen egy nagyjából 10 részes, élőszereplős Szárnyas fejvadász sorozaton dolgozik a háttérben, de akkor még egyáltalán nem lehetett tudni, hogy lesz-e valami az izgalmasnak ígérkező projektből. Most viszont biztossá vált a dolog, ugyanis kiderült, hogy az Amazon felkarolta az alkotást, így hivatalosan is zöld lámpát kapott a széria.

A Szárnyas fejvadász 2099 névre keresztelt sorozatnak Ridley Scott lesz a producere, és ahogy a címből sejteni lehet, 50 évvel a Szárnyas fejvadász 2049 eseményei után fog játszódni – ez pedig minden bizonnyal egyet jelent azzal, hogy a rajongók legnagyobb bánatára sajnos nem fog visszatérni a legendás Harrison Ford, hogy harmadjára is eljátszhassa Rick Deckard karakterét.

A történetről egyelőre még nincsenek nyilvános információk, illetve azt sem lehet tudni, hogy a Szárnyas fejvadász 2049 főszereplője, Ryan Gosling visszatér-e bármilyen kapacitásban, de annyit még elárultak a nagy bejelentésnél, hogy a sorozat egyik írója az a Michael Green lesz, aki az előző film forgatókönyvét is készítette másodmagával.

Az eddigi visszajelzések alapján a rajongók nagyon örülnek annak, hogy a Szárnyas fejvadász 2099-ben végre ismét belecsöppenhetnek ebbe az izgalmas, speciális világba, de sokan csalódottak azért, mert Harrison Ford valószínűleg egyáltalán nem vesz részt a projektben – ettől függetlenül mindenképp érdemes lesz adni egy esélyt ennek a sorozatnak, bármikor is lesz a bemutatója.

Íme egy spoileres hangulatvideó, ami tökéletesen átadja a Szárnyas fejvadász világának egyedülálló hangulatát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás