promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örülhetnek a Szárnyas fejvadász rajongók: sorozat készül Harrison Ford sikerfilmjéből
Borítókép:  Szárnyas fejvadász 2049 / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ridley Scott csúnyán elszólta magát, de ennek nagyon örülnek azok, akik szívesen visszatérnének a Szárnyas fejvadász világába.

1982-ben mutatták be Ridley Scott (Gladiátor, Alien) Szárnyas fejvadász című sci-fijét, amiben az volt Harrison Ford feladata, hogy elkapja a rossz útra tévedt emberszerű androidokat. Az alkotást minden idők egyik legfontosabb filmjeként tartják számon, ráadásul 2017-ben Denis Villeneuve által egy folytatást is kaptunk Szárnyas fejvadász 2049 címen, amit szintén imádott a közönség.

Ridley Scott éppen a legújabb A Gucci-ház című filmjét népszerűsíti, egy interjú során pedig elkotyogta, hogy éppen egy Szárnyas fejvadász sorozaton dolgozik, ami nagyjából 10 részből állna, és a jelek szerint élőszereplős lenne – de a történetről egyelőre még nem árult el semmit, mint ahogy arról sem, hogy feltűnik-e valamilyen szinten az alkotásban Harrison Ford.

Ez a hír rendesen felpörgette a rajongókat, hiszen rendkívül érdekes és egyedi a Szárnyas fejvadász világa, amibe mindenképp érdemes még párszor ellátogatni – szóval reménykedhetünk benne, hogy hamarosan tényleg lesz belőle valami, ami esetleg még kötődik is valamilyen szinten a nagy sikerű széria történetéhez.

Ridley Scott amúgy nemcsak egy Szárnyas fejvadász sorozaton dolgozik, hanem egy Alienen is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás