promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alec Baldwin egy 26 évvel fiatalabb nővel kötötte össze az életét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

26 év korkülönbség, hét közös gyerek.

Mintha az égiek most ki lennének hegyezve a nagy korkülönbségre egy párkapcsolaton belül, mivel az elmúlt napokban olybá' tűnt, hogy az a ritka, ha a felek egyforma korúak. Ami még érdekesebb, hogy több olyan kapcsolat van, ahol a férfi az idősebb.

Ilyen a következő pár is, ahol a férfi 64 éves, a nő pedig 38 és úgy tűnik, hogy tökéletes harmóniában vannak egymással és önmagukkal is. Az első feleség, Kim Basinger 68 éves, tehát Alectől négyévvel idősebb, és a 9 éves házasságukból született meg Ireland Baldwin, aki idén tölti a 27. életévét. Ireland az, aki idén nyáron egy TikTok videóban mesélte el, - ami bejárta akkor a világhálót -, hogy tizenéves korában megerőszakolták és soha senkinek nem mondta el eddig. Nyíltan beszélt arról, hogy azután az eset után átesett a ló másik oldalára és elkezdett sokkal többet inni és bulizni, mert máskülönben nem tudta volna feldolgozni a nem kívánatos szexuális élményt.

Ő a hollywoodi szinész első gyermeke a nyolcból.

Alec Baldwin és második felesége, Hilaria Baldwin között 26 év korkülönbség van és 2022 júniusában ünnepelték a 10. házassági évfordulójukat. Ebből is kiindulhatunk, hogy tényleg semmi baj nincs, ha a nő a fiatalabb sőt. De pár nappal ezelőtt, egészen pontosan szeptember 22-én született meg Alec és Hilaria hetedik közös gyermeke, aki az Ilaria Catalina Irena nevet kapta.

A most született kislányukon kívül a legfiatalabb 23 hónapos, a legidősebb pedig 8 és fél éves. A híres és sikeres amerikai szinész pedig majd kicsattan a boldogságtól és az örömtől, hogy ennyien veszik körbe, hogy megtalálta élete asszonyát, és igen, így kéne élnie mindenkinek. A hírt egyébként Hilaria posztolta ki a saját Instagram oldalán, majd Baldwin újramegosztotta a sajátján.

„Ő is és én is boldogok és egészségesek vagyunk. Az összes Baldwinito testvérek a napot azzal töltik, hogy összekössük és befogadjuk a csöppséget az otthonunkba. Annyira örülünk, hogy veletek ünnepelhetjük ezt a csodálatos hírt,"

- írta a boldog anya a kép alá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás