promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pánikolhat az RTL Klub: október 10-én olyan műsor indul a TV2-n, amit már évek óta hiányolnak a nézők
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bejelentették, mikor indul az új évad.

Végre kiderült, mikor indul az Ázsia Expressz új évada. A Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban forgatott produkció utoljára 3 éve volt a képernyőn, és most újabb nyolc, ismert páros vállalkozott a nem mindennapi kalandra azzal a céllal, hogy minden kihívást és akadályt letudva győztesen érjen célba a négy országon átívelő verseny végén, és hazavigye a 10 millió forintos fődíjat.

Szeptember 27-én, kedden a TV2 Csoport egy sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy az Ázsia Expressz 3. évada október 10-én, hétfőn indul a TV2-n, aminek epizódjait minden hétköznap este a Tények Plusz után, 19:50-től láthatnak a nézők, és összesen 30 része lesz.

Ez azt jelenti, hogy a Séfek séfe aktuális évada október 7-én, pénteken fog véget érni, hiszen abba a sávba kerül Ördög Nóra műsora. Érdemes lesz követni október 9-én a Sztárban sztár leszek-et, ugyanis abban az adásban fogják bemutatni az Ázsia Expressz versenyzőit, akik között ott van Gelencsér Tímea és legjobb barátnője, Balogh Szimi; Gáspár Győző és Gáspár Bea; Király Linda és Király Viktor; a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán; az Exatlon Hungary All Star két Kihívója, Rozs Gergő és Kása András; Mérai Kata és Gyebnár Csekka; Nemazalany - Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand; valamint Kiss Ernő Zsolt, színész és felesége, Nyári Darinka.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás