promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: a Marvel nagymellű Hulkja valójában egy szőke amazon, aki mellbimbót villantott a vörös szőnyegen
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tatiana Maslany a való életben egy szőke hajú, dekoratív szépség, aki mellbimbót villantott a vörös szőnyegen.

Nem igazán nyűgözte le a Marvel-rajongókat a She-Hulk című sorozat, amit itthon Amazon: Ügyvéd címen érhetünk el a Disney+-on. A Tatiana Maslany főszereplésével készült széria története ugyancsak a Bosszúállók: Végjáték cselekménye után játszódik, amikor is Bruce Banner és ügyvéd rokona, Jennifer Walters autóbalesetet szenvednek. Bruce is megsérül, és a vére bekerül Jennifer vérébe, vagyis ő is bőven kap a Hulk-génekből. Így aztán ő maga is egy zöld színben pompázó izomkolosszussá változik, azonban az ő Hulkja több szempontból kezelhetőbb, irányíthatóbb, mint az eredeti.

A sorozat valójában elég nagy zagyvaság és nem sok értelmes dolog történik benne, Jennifer egyszer hevesen tiltakozik az ellen, hogy Amazonként nevezzék, majd ezt a nevet és külsőt használja fel, hogy végre alkalmi partnereket találjon magának, majd beperel egy szuperképességekkel rendelkező nőt, aki a szépségápolási termékeit Amazon néven értékesíti.

Persze a szériában fontos szerepet kapott Tim Roth, aki A hihetetlen Hulk és a Shang-Chi után ismét Förtelemként volt látható, de felbukkant Wong is, és joggal reménykedhetünk Daredevil megjelenésében is, azonban a rajongók javarésze egyetért abban, hogy az Amazon nemcsak a 4. fázis, de az egész MCU egyik, ha nem a leggyengébb darabja, amit kár volt ekészíteni. Persze nem a főszerepet alakító Tatiana Maslany hibája, hogy az Amazon így sikerült, a 37 éves kanadai színésznő kifejezetten jól mutat a szerepben.

Valószínűleg a való életben meg sem ismernénk őt, biztosan mindenki elsétálna mellette az utcán, ugyanis Tatiana közel sem úgy néz ki, mint a sorozatban. A barna, göndör fürtjei helyett egyenes, szőke haja van, emellett nem fogja vissza magát a sminkeléssel sem; nem úgy, mint Jennifer Walters. A színésznő szemet kápráztatóan jelent meg az Amazon Los Angeles-i vörös szőnyeges bemutatóján, ráadásul egy olyan felsőben, ami alá nem húzott melltartót, így aztán mindenki láthatta a mellbimbóját.

(Fotó: Profimedia)

(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás