promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenkit kiakasztott a legújabb Marvel sorozat – Igazi mélypont az Amazon: Ügyvéd?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Amazon: Ügyvéd még a leghűségesebb Marvel rajongók szerint is kellemetlen.

Mindössze pár hete mutatkozott be a Marvel legújabb szuperhőse a Disney+-on, és máris kiakadtak miatta a rajongók, ugyanis sokak szerint az Amazon: Ügyvéd című sorozat nemcsak rettenetes, hanem határozottan kellemetlen is. Egyesek úgy vélik, hogy ez a túlzott komolytalankodás egyáltalán nem illik az MCU-hoz (Marvel Cinematic Universe), sőt, rengetegen vannak, akik konkrétan kijelentették, hogy nincs tovább, örökre hátat fordítanak a Marvelnek – de vajon igazuk van, vagy csak túlreagálják a dolgot?

Az Amazon: Ügyvéd a Hulkként ismért Bruce Banner unokatestvéréről, Jennifer Waltersről szól (Tatiana Maslany), aki történetesen egy ügyvéd, de gyökeresen megváltozik az élete, mikor véletlenül megfertőződik a Hulk vérével, és onnantól kezdve képes lesz Amazonná változni – vagyis sokkal nagyobb és erősebb lesz, zölddé válik a bőre, de a személyisége szerencsére akkor is megmarad, így nem kezd el eszeveszetten őrjöngeni.

A készítők elhatározták, hogy egy extrán szórakoztató sorozatot rittyentenek az Amazon köré, így leginkább vígjátékként lehetne jellemezni ezt az alkotást, amiben ráadásul a főszereplő néha még a nézőkhöz is beszél 1-2 poén, vagy tisztázás kedvéért – pont úgy, mint Deadpool, csak kevésbé szabadszájúan és viccesen.

A Marvel rajongók leginkább azon akadtak ki, hogy sokak szerint túlzottan feminista és politikailag korrekt az Amazon: Ügyvéd, ráadásul a kommentek alapján rendkívül zavaró egyesek számára, hogy az alkotók annyira erőltetik Jennifer Walters női mivoltának folytonos kiemelését, hogy közben teljesen megalázzák az MCU eddig lefektetett szabályrendszerét és értékrendjét – például úgy, hogy a Hulkból is egy viszonylag gyenge, szerencsétlen figurát csináltak, akinek folytón beszólogat az Amazon.

Még a legkitartóbb nézők szerint is igazi mélypont volt, mikor az Amazon: Ügyvéd harmadik részében feltűnt a híres amerikai rappernő, Megan Thee Stallion, és rázta a fenekét, vagyis twerkelt egyet az Amazonnal.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy a végére mennyire lesz értékes eleme az MCU-nak az Amazon: Ügyvéd, de az biztos, hogy ennyire még sosem pipultak be a rajongók egy Marvel alkotáson – ez pedig több, mint aggasztó, főleg úgy, hogy egyre többen vélik, hogy Tony Stark halálával az MCU-nak is vége.

Itt lehet megnézni a fent említett twerkelős részletet, de csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás