promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki valójában a Gyűrűk Ura sorozat magyar származású kebelcsodája, a 28 éves Ema Horvath
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ema Horvath teljesen máshogy néz ki a való életben.

Szeptember elején debütált az Amazon Prime méregdrága sorozata, A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi, aminek története a Másodkor végefelé játszódik. A sztori szerint az ifjú Galadriel megszállottan keresi az elbukott Morgoth leghűségesebb szolgáját, Sauront, aki orkjaival együtt elbújt valahová, hogy erőt gyűjtsön magának, és aztán megsemmisítő csapást mérhessen az emberekre, a tündékre, és minden szabad népre, akik Tolkien mesevilágában élnek.

A történetben megismerhettünk egy Eärien nevű női karaktert, aki nem szerepel Tolkien írásaiban, csak a sorozat miatt alkották meg. A númenori dúnadán, Elendil lánya egy erős női karakter, akit a magyar és szlovák felmenőkkel rendelkező Ema Horvath alakít. A 28 éves, gyönyörű színésznő már az Egyesült Államokban született, és miután elvégezte az angol irodalom szakot a Harvardon, rögtön belecsapott a színészkedésbe.

Mind ez idáig javarészt horrorfilmekben láthattuk őt, például a Blumhouse égisze alatt készült Lájkolj, ossz meg, kövess!-ben, amiben egy Shell nevű YouTube-sztárt játszott. A világhírnevet azonban kétségkívül A Hatalom Gyűrűi hozta meg neki, amiben nagyon fontos szerepet kapott, hiszen nem kisebb karakternek a húgát formálja meg, mint Isildurét, Gondor jövőbeni királyáét, aki miután levágta Sauron kezéről a Gyűrűt, magához vette, és tragikus halála napjáig birtokolta.

Ema Horvath a sorozatban is szemrevaló teremtés, akin minden férfi tekintete megakad Númenorban, de érdemes megnézni, hogy néz ki a való életben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás