promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Hatodik érzék rendezője most a világvégével riogatja az embereket: megérkezett a Kopogás a kunyhóban magyar előzetese
Borítókép:  youtube.com/UIP-Duna Film (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dave Bautista főszereplésével jön a Kopogás a kunyhóban című thriller, amit a zseniális M. Night Shyamalan írt és rendezett.

Aki látta a Hatodik érzék, Jelek vagy a Széttörve című filmeket, az pontosan tudja, hogy M. Night Shyamalan az izgalom, misztikum és a hihetetlen csavarok nagymestere. A kétszeres Oscar-jelölt forgatókönyvíró/rendező hamarosan egy újabb nagyon érdekesnek ígérkező alkotással lepi meg a közönséget, ráadásul most az éppen Magyarországon forgató Dave Bautista segítségével – a színész amúgy a Dűne második részét csinálja nálunk, de nem gazdagodott éppenséggel jó élménnyel, mikor megérkezett Budapestre:

M. Night Shyamalan következő nagy dobása, a Kopogás a kunyhóban egy boldogan vakációzó párról és a kisgyermekükről szól, akik hirtelen egy rémálomba csöppennek, mikor hirtelen megjelenik a kunyhójuknál pár fegyveres ember, akik azt állítják, hogy azért jöttek, mert meg akarják akadályozni az apokalipszist – ehhez pedig arra van szükség, hogy a rémült család meghozzon egy komoly döntést.

Már ebből is látszik, hogy a rendező megint játszadozni fog velünk, hiszen nem lehet tudni, hogy a világvége veszélye valós, vagy csak őrült pszichopaták azok, akik a család életére törnek – nem mellesleg Dave Bautista mellett nem más alakítja az egyik „támadót”, mint a Harry Potter-széria Ron Weasley-je, Rupert Grint, aki már együtt dolgozott M. Night Shyamalannal a Servant című, hátborzongató sorozatnál.

A Kopogás a kunyhóban című filmet 2023. február 2-án mutatják be a magyar mozik, az előzetest látva pedig mindenképp érdemes lesz majd megnézni, ugyanis már ebben a kevesebb mint 3 percben is sikerült elérnie M. Night Shyamalannak, hogy beköltözzön a szívünkbe a kényelmetlenség és a félelem, ez pedig nagyon jó jel – itt lehet megtekinteni a film szinkronos kedvcsinálóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás